"Herkesi yanımızda görmek istiyoruz"

"Herkesi yanımızda görmek istiyoruz"
Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'un basın sözcüsü Fatih Sandal, "44. kuruluş yıldönümümüzde herkesi yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

Sandal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulübün 44. kuruluş yıl dönümü ile ilgili Atapark'ta bir program düzenleyeceklerini söyledi.

Giresunspor'un Giresun için en önemli ortak değerlerden biri olduğunu vurgulayan Sandal, futbola sevgi ile bağlı bir şehrin takımı olmaktan gurur duyduklarını ifade ederek, şöyle konuştu: "Tam 44 yıllık geçmişi olan köklü bir kulübün en sevinçli günlerinden birini kutluyoruz. Giresunspor dünden bugüne Giresun'un yükselen vizyonu olmayı başarmıştır. Biz yönetimiyle, teknik heyetiyle, futbolcusuyla ve taraftarıyla büyük bir aileyiz. Yine bir kuruluş yıl dönümünü yaşadığımız bu günlerde her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğimiz pekişecektir. Bizi en kötü zamanlarda bile yalnız bırakmayan taraftarımızla, gelecekte çok daha büyük başarıları elde edeceğimize inanıyoruz. Bu çok özel günümüzde herkesi yanımızda görmek istiyoruz. "

Sandal, 44. kuruluş yıl dönümü programına yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcuların katılacağını sözlerine ekledi.