Heyelan Zor Anlar Yaşattı

Heyelan Zor Anlar Yaşattı
Rize'nin Ardeşen Çamlıhemşin yolunda meydana gelen heyelanda, çay yüklü bir kamyon çamura saplandı. Çamura saplanan kamyonda mahsur kalan 5 kişi uzun uğraşlar sonucu kurtarıldı.

Ardeşen-Çamlıhemşin yolunun Çıraklar köyü mevkiinde heyelan meydana geldi.

Heyelanda çay yüklü bir kamyon çamura saplandı. Kamyonda bulunan araç şoförü şoförü Remzi Yağcı ile yolcular Selahattin Baban, Akif Baban, Müslüm Taşdemir ve Muhammet Aydemir araç içerisinde mahsur kalarak uzun süre kurtarılmayı bekledi.

25.20100524141445..jpg

Karayollarına bağlı ekipler oluşan çamur deryalarını temizleyerek yolu kontrollü bir şekilde araç trafiğine açtı. Araç trafiğine açılan yol, yağışların devam etmesi sonucu heyelanın oluştuğu alanda çamur deryası akıntısı devam ettiğinden araçlara zor anlar yaşattı. Çamura saplanan araçlar Karayolları ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı.

26.20100524141456..jpg

Kamyon şoförü Remzi Yağcı, seyir halinde iken bir anda neye uğradıklarını anlamadan kendilerini çamur deryasının içerisinde bulduklarını belirtti. Korku dolu dakikalar yaşadıklarını belirten Remzi Yağcı, "Sağ çıktığımıza şükrediyoruz. Çok korkunç bir olaydı" dedi.