Hikmet Karaman: Bizim İçin Hazırlık Maçı Niteliğinde Bir Maç Oldu

Hikmet Karaman: Bizim İçin Hazırlık Maçı Niteliğinde Bir Maç Oldu
Türkiye Ziraat Kupası D Grubu 3. haftasında Rizespor’un Aydınspor'u 3-1 mağlup ettiği maçın ardından her iki takımın teknik direktörleri maçı değerlendirdi.

Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman yaptığı açıklamada, kendileri hazırlık maçı niteliğinde bir maç olduğunu belirterek, “Tatil, Antalya kampı, bugün oynadığımız kupa maçı. Asında Antalya kampında araya bir maç sıkıştırabilirdik. Ama program inanılmaz yoğun. Çarşamba günü yine Aydın maçı. Döneceğiz lig maçı, sonra yine kupa. Bu maçı hem kupa hem de hazırlık maçı yerine koymak istedik. Hatalarımızı görme açısından iyi oldu. Net pozisyonlar var onları gole çevirmemiz gerekiyordu. Eleştireleceğimiz taraf bu. Genel olarak baktığımızda normal bir sonuç. Olmazsa olmaz iki net oyuncuya ihtiyacımız var. Bunu yönetim ile de görüştük. Alacağımız orta saha oyuncusunun transferi gecikmemeli. Bu bir kalp nakli gibi bir şey. Suni teneffüs ile olmaz. Birde stoper istedik” dedi.

AYDINSPOR CEPHESİ

AYDINSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ CEMİL AKKOYUN: “SADECE BİR MAÇ KAYBETTİK”

Aydınspor Teknik Direktörü Cemil Akkoyun ise yaptığı açıklamada, sadece bir maç kaybettiklerini ancak oyuncuların umut verdiğini belirtip, “Takımımız galibiyet için oynadı. Golü güzel bir zamanda bulduk. Oyuncuların heyecanı olacak ki sevinci tatmadan kalemizde gol bulduk. Aydınspor olarak hem lig hem de kupa açısından iyi yoldayız. Bugün sadece bir maç kaybettik. Ancak bugün oyuncularımızı oynadıkları oyundan dolayı tebrik ediyorum. Rizespor’u kutluyorum. Bizim için bunda sonrası daha güzel olacaktır.”dedi.