Hizmette Öncü, Yenilikte Öncü Yaşar İnce ile Ali Osman Ulusoy Rize, Yeni Tourismo 16 RHD 2+1 Yolcu Otobüslerini Hizmete Soktu

Hizmette Öncü, Yenilikte Öncü Yaşar İnce ile Ali Osman Ulusoy Rize, Yeni Tourismo 16 RHD 2+1 Yolcu Otobüslerini Hizmete Soktu
Ali Osman Ulusoy Rize Otobüs İşletmeciliği yönetim kurulu başkanı iş adamı Yaşar İnce, öncü ve yenilikçi faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyerek bünyesine kattığı 2 adet yeni Tourismo 16 RHD 2+1 yolcu otobüslerini hizmete soktu.

Mercedes-Benz Türk’ün son teknolojik donanımları kullandığı yeni Tourismo 16 RHD 2+1 yolcu otobüsleri Türkiye’de karayolu yolcu taşımacılığının lider firmalarından biri olan Ali Osman Ulusoy ile Rize’de de yollara çıkıyor. Rize’de yarım asırlık otobüs işletmeciliğinde bulunan sektörün öncü ve yenilikçi ismi iş adamı Yaşar İnce, işletmeciliğini yaptığı Ali Osman Ulusoy Rize yazıhanesine Mercedes-Benz Türk’ün son teknolojik donanımları kullandığı yeni Tourismo 16 RHD 2+1 yolcu otobüsünden 2 adet alarak tanıtım programıyla otobüsleri hizmete soktu.

tourismo-16-rhd-2+1-yolcu-otobusleri-ali-osman-ulusoy-ile-rize’de-yollara-cikiyor-(7).jpg

Rize otogarında düzenlenen tanıtım programında duayen işadamı merhum Ali Osman Ulusoy'un kızı Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy, gerçekleştirdiği açılış konuşmasında merhum babası adına teşekkürlerini iletirken gözleri dolunca konuşmasına devam edemedi.

tourismo-16-rhd-2+1-yolcu-otobusleri-ali-osman-ulusoy-ile-rize’de-yollara-cikiyor-(9).jpg

Camiada her zaman öncü ve yenilikçi olduklarını kaydeden iş adamı Yaşar İnce ise, abla hitabetinde bulunduğu Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy ile dostluklarının ölesiye olduğuna vurgu yaparak, “Yolumuza devam ediyoruz, devam edeceğiz. Her zaman öncü olduk, her zaman yenilikçi olduk, yenilikçi olmaya da devam edeceğiz. Dostluğumuz ölesiye devam edecek. Değerli ablamız da bugüne kadar olduğu gibi yanımızda olduğu müddetçe dostluğumuz mezara kadar sürecektir.” dedi.

tourismo-16-rhd-2+1-yolcu-otobusleri-ali-osman-ulusoy-ile-rize’de-yollara-cikiyor-(11).jpg

İnce, yeni hizmete aldıkları Tourismo 16 RHD 2+1 otobüsleri hakkında açıklamada bulunurken Rize’ye yıllardır sağladıkları güvenilir ve konforlu hizmetin aksamadan devam edeceğini belirterek şunları kaydetti: “Mercedes-Benz markasının özel, modern ve markaya özgü sunumuyla geliştirilen yeni Tourismo 16 RHD 2+1 otobüsleri, koltuklandırma düzeninde 41 yolcu kapasitesi ile 13,1 m uzunluğa ve 3,8 m yüksekliğe sahip, üstün teknolojisi, benzersiz tasarımı, dinamik ve güçlü görüntüleri ile yolculuk konforunda yeni bir standart oluşturuyor. Özel servis setleri, opsiyonel olarak tüm koltuklarda sunulan USB şarj üniteleri ve 230 volt prizler, tüm elektronik aygıtlar için güç sağlıyor ve yolculuğu keyifli hale getiriyor. Tourismo 16 RHD 2+1 için standart olarak Mercedes-Benz Relax koltuklar, ayarlanabilir ayak dayama üniteleriyle beraber sunuluyor. Araçtaki servis setleri de tamamen yenilendi. LED okuma lambaları, hava jetleri, servis setlerine entegre hoparlör, siyah deri servis seti döşemeleri ile tamamen farklı bir tasarım gerçekleştirildi. Tam otomatik, çift bölge (dual zone) kontrollü klima sistemi, otobüsün içerisindeki atmosferi daha da konforlu hale getiriyor. Isıtma ve iklimlendirme için kullanılan ön ve arka kontrol bölgeleri, aracın içinde homojen bir sıcaklık dağılımı sağlıyor.” şeklinde konuştu.

tourismo-16-rhd-2+1-yolcu-otobusleri-ali-osman-ulusoy-ile-rize’de-yollara-cikiyor-(8).jpg

Konuşmaların ardından Rize Merkez Kale Camii İmam Hatibi Kadir Kara’nın yaptığı duanın ardından kurban kesimi yapıldı.

Programa, Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy’un yanı sıra Ali Osman Ulusoy Firması Genel Müdürü Murat Seymen, Ali Osman Ulusoy Otobüs İşletmeleri Genel Müdürü Eray Eray, Hassoy Genel Müdürü M. Selim Saral, Rize Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ve Rize Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Güven Aksoy, Rize Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Turan Akbulut, Trabzon ve Rize’den davetliler ile vatandaşlar katıldı.

tourismo-16-rhd-2+1-yolcu-otobusleri-ali-osman-ulusoy-ile-rize’de-yollara-cikiyor-(10).jpgtourismo-16-rhd-2+1-yolcu-otobusleri-ali-osman-ulusoy-ile-rize’de-yollara-cikiyor-(12).jpgtourismo-16-rhd-2+1-yolcu-otobusleri-ali-osman-ulusoy-ile-rize’de-yollara-cikiyor-(13).jpgtourismo-16-rhd-2+1-yolcu-otobusleri-ali-osman-ulusoy-ile-rize’de-yollara-cikiyor-(14).jpgtourismo-16-rhd-2+1-yolcu-otobusleri-ali-osman-ulusoy-ile-rize’de-yollara-cikiyor-(15).jpgtourismo-16-rhd-2+1-yolcu-otobusleri-ali-osman-ulusoy-ile-rize’de-yollara-cikiyor-(5).jpgtourismo-16-rhd-2+1-yolcu-otobusleri-ali-osman-ulusoy-ile-rize’de-yollara-cikiyor-(4).jpgtourismo-16-rhd-2+1-yolcu-otobusleri-ali-osman-ulusoy-ile-rize’de-yollara-cikiyor-(2).jpgtourismo-16-rhd-2+1-yolcu-otobusleri-ali-osman-ulusoy-ile-rize’de-yollara-cikiyor-(1).jpgtourismo-16-rhd-2+1-yolcu-otobusleri-ali-osman-ulusoy-ile-rize’de-yollara-cikiyor-(3).jpgtourismo-16-rhd-2+1-yolcu-otobusleri-ali-osman-ulusoy-ile-rize’de-yollara-cikiyor-(16).jpgtourismo-16-rhd-2+1-yolcu-otobusleri-ali-osman-ulusoy-ile-rize’de-yollara-cikiyor-(17).jpgtourismo-16-rhd-2+1-yolcu-otobusleri-ali-osman-ulusoy-ile-rize’de-yollara-cikiyor-(18).jpgtourismo-16-rhd-2+1-yolcu-otobusleri-ali-osman-ulusoy-ile-rize’de-yollara-cikiyor-(19).jpg