Hop'tan Ak Parti'ye Tam Destek

Hop'tan Ak Parti'ye Tam Destek
Rize Eski Belediye Başkanı Hızır Hop, "Başbakanımıza desteğimizi tam olarak vermeyi düşünüyoruz" diyerek kendisini belediye başkanlığı görevine getiren eski Başbakan Rize Bağımsız Milletvekili Mesut Yılmaz'dan...

Rize Eski Belediye Başkanı Hızır Hop, "Başbakanımıza desteğimizi tam olarak vermeyi düşünüyoruz" diyerek kendisini belediye başkanlığı görevine getiren  ve seçimlerde CHP yada MHP'yi destekleyeceği belirtilen eski Başbakan Rize Bağımsız Milletvekili Mesut Yılmaz'dan farklı bir görüş içerisinde olduğunu ortaya koydu.

1.20110423180657..jpg

AK Parti Rize Milletvekili Adayları Hayati Yazıcı, Hasan Karal Nusret Bayraktar ile Ak Parti İl Başkanı Hikmet Ayar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Rize Eski Belediye Başkanı Hızır Hop’u ziyaret etti. Ziyaretten memnun olduğunu vurgulayan Hop “Başbakanımıza Desteğimizi Tam Olarak Vermeyi Düşünmekteyiz.” dedi.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette AK Parti Rize  İl Başkanı Hikmet Ayar ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Mustafa Parlak, Tahsin Sancak, Coşkun Can, Şükrü Cevahir, Ramazan Meral, Mehmet Örün, Hasan Tuzcu, Ahmet Çavuşoğlu, Resul Çolak, Yılmaz Zehiroğlu, Paşa Hamdi Demli, İbrahim Topçu, Ali Usta, Osman Sarıhasan, Yüksel Hut ve Reşat Bekar gibi Rize siyasetinin etkin isimleri de hazır bulundu.

2.20110423180713..jpg

Ziyaret sonrası bir açıklamada bulunan Hızır Hop, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘’Biz inanıyoruz ki bu ekip seçimlerden sonra ülkemize hayırlı hizmetler yapacaklar ve ilimize ve bölgemize de önemli gelişmeler sağlayacaklardır.’’ dedi.

Rizelilerin başbakanına sahip çıkacağına da inandığını vurgulayan Hop, ‘’Türkiye daha iyi günlere taşınır. Sayın başbakanımızın sayesinde ilimiz bundan sonra da önemli hizmetler alacağını düşünmekteyiz. Onun için sayın Başbakanımıza desteğimizi de tam olarak vermeyi düşünmekteyiz.’’ diye konuştu.

3.20110423180730..jpg

Bakan Yazıcı ise, ‘’Sizler Rize’nin geçmişine ve bugüne damga vuran insanlarsınız. Siyasette yeriniz var. Geçmişte siyasetçi olarak katkı vermişiniz. Rize ve Rizeliye sahip çıkmışınız. Bizde içinizden çıkmış insanlar olarak sizlere hizmet için yoldayız. Türkiye’nin başbakanı 8 yılı aşkın süredir Rizeli hemşerimiz. Son 4 yıldır da kabinesinde Rizeli bir bakan var. Rize’ye verdiği önemi biliyoruz. Bu seçim farklı bir önem arz etti. Bana sen Rize’ye git dedi. Bizde arkadaşlarımızla birlikte geldik. Yerelde Türkiye’ye özelde Rize’ye hizmet etmek için gece gündüz koşuyoruz ve koşturmaya da devam edeceğiz.’’ dedi.

Bu seçimin ayrı bir önemi olduğuna vurgu yapan Yazıcı, ‘’Bu seçimlerle Türkiye yakaladığı istikrarı sürdürmesine tekrar seçim sonuçları itibari ile karar verecek. Biz bu ülkenin geleceğini basiretli bir şekilde belirliyoruz. Bakışımızla vizyonumuzun hiçbir farkı yok. Bu anlamda sizlerle birlikte hareket edeceğimiz desteğinizin çok kıymetli olduğunun farkındayız. Bunu da zaten ifade ediyorsunuz. Bu açıdan memnuniyetimizi de hepinize ifade etmek istiyorum. Bu ülke için varız dolasıyla orda birleşiyoruz. Bu birlikteliğimiz Türkiye için kıymetli, Rize için de ap ayrı bir önemi var. Sizlerde bu kıymeti bu davetle gösteriyorsunuz. İnşallah hep birlikte olacağız.’’ diye konuştu.