İbrahim Türüt Karış Karış İyidere'yi Gezdi

İbrahim Türüt Karış Karış İyidere'yi Gezdi
AK Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Dr. İbrahim Türüt, seçim çalışmaları kapsamında İyidere ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

28. Dönem AK Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Dr. İbrahim Türüt, İyidere ilçesini gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlar tarafından yoğun teveccühle karşılandı.

Ziyaretinde esnaf ve hemşehrileriyle sohbet eden Türüt’e, İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, İyidere AK Parti İlçe Başkanı Nuraydın Aynacı ve AK Parti teşkilat mensupları eşlik etti.

Milletvekili aday adaylığı sürecinde vatandaşların gösterdiği ilgi ve sevginin gurur verici olduğunu dile getiren Dr. Türüt, "Bugün Rize'mizin giriş kapısı, güzide ilçemiz İyidere'ye bir ziyaret programı gerçekleştirdik. Ziyaretler esnasında vatandaşlarımızın engin fikirlerinden istifade ettik. İlimizin çıkarları doğrultusunda, ortak çalışma anlayışı içerisinde planlarımızı yapıp çalışmalarımıza o doğrultuda devam ediyor olacağız. Çıkmış olduğumuz bu yolda inşallah hakkımızda hayırlısı ne ise o olur” dedi.

ibrahim-turut-karis-karis-iyidereyi-gezdi-1.jpgibrahim-turut-karis-karis-iyidereyi-gezdi-2.jpgibrahim-turut-karis-karis-iyidereyi-gezdi-3.jpgibrahim-turut-karis-karis-iyidereyi-gezdi-4.jpgibrahim-turut-karis-karis-iyidereyi-gezdi-5.jpgibrahim-turut-karis-karis-iyidereyi-gezdi-6.jpgibrahim-turut-karis-karis-iyidereyi-gezdi-7.jpgibrahim-turut-karis-karis-iyidereyi-gezdi-8.jpgibrahim-turut-karis-karis-iyidereyi-gezdi-9.jpgibrahim-turut-karis-karis-iyidereyi-gezdi-10.jpgibrahim-turut-karis-karis-iyidereyi-gezdi-11.jpgibrahim-turut-karis-karis-iyidereyi-gezdi-12.jpgibrahim-turut-karis-karis-iyidereyi-gezdi-13.jpgibrahim-turut-karis-karis-iyidereyi-gezdi-14.jpgibrahim-turut-karis-karis-iyidereyi-gezdi-15.jpgibrahim-turut-karis-karis-iyidereyi-gezdi-16.jpgibrahim-turut-karis-karis-iyidereyi-gezdi-17.jpgibrahim-turut-karis-karis-iyidereyi-gezdi-18.jpg

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.