İbrahim Türüt’ten Teşekkür Mesajı

İbrahim Türüt’ten Teşekkür Mesajı
AK Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Dr. İbrahim Türüt, 28. Dönem Rize Milletvekili Adaylarının belirlenmesinin ardından bir teşekkür mesajı yayınladı.

Yaptığı programlarla sık sık Rize’de gündeme gelen AK Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Dr. İbrahim Türüt, AK Parti Genel Merkez ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla açıklanan 28.Dönem Rize Milletvekili Adayları arasında yer alamadı. Bunun üzerine Türüt bir teşekkür mesajı yayınladı.

Türüt, mesajında, “Yaklaşık 20 gündür yürütmüş olduğumuz AK Parti Rize Milletvekilliği Aday Adaylık sürecimizi bugün itibariyle sonlandırmış bulunuyoruz. Bizler bu yola çıktığımızda Rize’miz için en hayırlısı ne ise o olsun düşüncesiyle yola çıktık. Hiçbir beklentimiz olmadan bu dava uğruna hizmet aşkına talip olduk. Genel Merkezimizden açıklanan kararlar doğrultusunda ilimizi Muhammed Avcı, Harun Mertoğlu, Yılmaz Katmer vekillerimize teslim ediyoruz.” dedi.

Son olarak aday adaylığı sürecinde verilen desteklerle ilgili açıklamada bulunan Türüt, “Aday adaylığı sürecimizde bizlere bağrını basan tüm hemşehrilerimize ve kıymetli teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarımıza hız kesmeden partimiz için devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
14 Yorum