İçişleri Bakanı Soylu Rize Çadır Kenti’nde Düzenlenen İftar Programına Katıldı

İçişleri Bakanı Soylu Rize Çadır Kenti’nde Düzenlenen İftar Programına Katıldı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu deprem bölgesi Hatay'ın Kırıkhan ilçesindeki Rize Çadır Kenti’nde düzenlenen iftar programına katıldı.

Rize Valiliği öncülüğünde Rize Belediyesi, Kaymakamlıklar, ilçe ve belde belediyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının katkıları ile Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde kurulan Rize Çadır Kenti’nde afetzedelerle bir araya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 54 gündür deprem bölgesinde olduklarını ifade ederek, deprem bölgelerinin tekrar ayağa kalkması için yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

Bakan Soylu Kırıkhan'ı o eski halinden çok daha iyi bir hale getirebilmek için büyük bir gayret içerisinde olduklarını belirterek, “Sizi hiç yalnız bırakmayacağız. Hep birlikte büyük bir seferberlik içindeyiz, 54. gündeyiz. Şu ana kadar 650 bine yakın çadır kurduk. 54. gündeyiz, şu ana kadar 45 bin konteyner kurduk. 54. günündeyiz ramazanda her akşam 1 milyon 650 bin vatandaşımıza bu çadırlarda iftar veriyoruz. Bu geçici barınmanın alanlarında vatandaşımızın için en iyi olması için çaba sarf ediyoruz ”diye konuştu.

Kırıkhanlı depremzedelerimizle gönül sofrasında buluştuk, hasret giderdik, hasbihâl ettik, kucaklaştık. Her bir kardeşime iftar soframızı onurlandırdığı için şükranlarımı sunuyorum diyen Bakan Soylu, "Kırıkhan’ımızda bu alanın oluşturulmasında katkı sunan Rize Valiliğimize, belediyelerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza kısaca Rizeli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Ama bu dünya uzun değil, kısacıktır. Bu dünyanın bir sınav dünyası olduğuna inanıyoruz. Büyük bir sınavla karşı karşıyayız. Bu millet mahzun birçok millete el uzatmıştır. Bir an önce toparlanıp kendi vazifelerimizi yeniden yerine getirme zamanıdır” açıklamasında bulundu.

icisleri-bakani-suleyman-soylu-deprem-bolgesi-hatayin-kirikhan-ilcesindeki-rize-cadir-kentinde-duzenlenen-iftar-programina-katildi-1.jpgicisleri-bakani-suleyman-soylu-deprem-bolgesi-hatayin-kirikhan-ilcesindeki-rize-cadir-kentinde-duzenlenen-iftar-programina-katildi-2.jpgicisleri-bakani-suleyman-soylu-deprem-bolgesi-hatayin-kirikhan-ilcesindeki-rize-cadir-kentinde-duzenlenen-iftar-programina-katildi-5.jpgicisleri-bakani-suleyman-soylu-deprem-bolgesi-hatayin-kirikhan-ilcesindeki-rize-cadir-kentinde-duzenlenen-iftar-programina-katildi-3.jpgicisleri-bakani-suleyman-soylu-deprem-bolgesi-hatayin-kirikhan-ilcesindeki-rize-cadir-kentinde-duzenlenen-iftar-programina-katildi-4.jpgibrahim-turut.jpghakan-gultekin-ak-parti-rize-milletvekili-aday-adayi.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum