İDLİB İçin Yardım Tırları Rize'den Yola Çıktı

İDLİB İçin Yardım Tırları Rize'den Yola Çıktı
Rize Valiliği öncülüğünde İl AFAD Müdürlüğü koordinasyonluğunda, Sivil Toplum Kuruluşları tarafından İdlib için toplanılan yardım malzemeleri Rize Valisi Kemal Çeber’in katılımıyla dualar eşliğinde yola çıktı.

Rize Valisi Kemal Çeber, Rizelilerin çok yardımsever insanlar olduğunu belirterek, ’Çok kısa sürede tahminlerin üzerinde yardımlar toplandı. İdlib’de yaşayan insanların bu yardımlara çok ihtiyaçları olduğunu biliyoruz. Toplanan bu yardımların orada yaşayan insanların çekmiş oldukları sıkıntıları bir nebze olsun azaltabileceği inancı bizleri mutlu ediyor. Ayrıca toplanan yardımlardan dolayı başta yardımsever Rize halkı olmak üzere emeği geçen tüm kuruluşlara en içten teşekkürlerimi sunuyorum.’ dedi.

Uğurlama törenine Vali Çeber’in yanı sıra Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, kurum müdürleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

idlib-icin-yardim-tirlari-rizeden-yola-cikti-(2).jpgidlib-icin-yardim-tirlari-rizeden-yola-cikti-(1).jpgidlib-icin-yardim-tirlari-rizeden-yola-cikti-(4).jpgidlib-icin-yardim-tirlari-rizeden-yola-cikti-(3).jpg