İftar Yemeği Veda Yemeği Oldu

İftar Yemeği Veda Yemeği Oldu
Rize Valisi Nurullah Çakır ve eşi Cemile Çakır tarafından Rize'den tayini çıkan kaymakamların onuruna iftar yemeği verildi.

Rize Valisi Nurullah Çakır ve eşi Cemile Çakır’ın ev sahipliğinde, İçişleri Bakanlığının 2013/463 karar sayılı ve 21 Temmuz 2013 tarih Resmi Gazete'de yayımlanan atama karıyla Rize'deki görev sürelerini tamamlayan Kaymakamlar onuruna iftar yemeği düzenlendi.

Çayeli Kaymakamı Abdullah Ayaz, Kalkandere Kaymakamı Yunus Emre Altıner, Çamlıhemşin Kaymakamı Hasan Gündoğdu, İyidere Kaymakamı Mehmet Çağrı Özpolat ve Hemşin Kaymakamı Faruk Erdem’in tayinlerinden dolayı düzenlenen iftar yemeğine tüm Vali Yardımcıları ve İlçe Kaymakamları eşleri ile birlikte katıldı.  

rize-valisi-nurullah-cakir-ve-esi-cemile-cakir’dan-tayinci-kaymakamlara-iftar-yemegi-1.jpg

Tayinleri çıkan Kaymakamlara hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Rize Valisi Nurullah Çakır; “İlimizde görev yaptığınız süre içerisinde elinizden gelen tüm çabayı göstererek başarılı çalışmalar yürütüp, vatandaşlarımız ile iyi ilişkiler kurarak güzel hizmetlere vesile oldunuz. İlimizden ayrılacak olan Kaymakamlara yeni görev yerlerinde de aynı heyecanla görevlerini yerine getireceğine inanıyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Kaymakamlar adına konuşan Kalkandere Kaymakamı Yunus Emre Altıner ise Rize’de ve Vali Çakır’ın himayelerinde görev yapmanın kendileri için bir mutluluk ve onur olduğunu ifade etti.

rize-valisi-nurullah-cakir-ve-esi-cemile-cakir’dan-tayinci-kaymakamlara-iftar-yemegi-2.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize'nin Kaymakamları Değişti