İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz Modern Türk Kadını Sözleri Dolayısıyla Özür Diledi

İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz Modern Türk Kadını Sözleri Dolayısıyla Özür Diledi
İkizdere'nin MHP’li Belediye Başkanı Hakan Karagöz, modern Türk kadını tanımında kullandığı sözler dolayısıyla özür diledi.

İkizdere'nin MHP’li Belediye Başkanı Hakan Karagöz, türbanlı ve başörtülü kadınları modern Türk kadını tanımı dışında bırakarak, modern Türk kadını tanımını yaparken kullandığı “kadın haliyle naif görüntüsü, yüksek topukları, ojeli parmakları ve makyajı olmalı” sözleri dolayısıyla özür diledi. Belediye Başkanı Karagöz, sürçü lisan ettiğini belirterek, yanlış anlamalara sebep olduğundan özür dilediğini belirtti.

Başkan Karagöz, özür açıklamasında şunları kaydetti:” Arkadaşlar sanırım sulçu lisan eyledik.!

Son günlerde ikizdere’de uğraşını verdiğimiz yoğun gündem bizi de yordu, anlatmak istediğimiz meramımızı yazi dilinde farklı anlşılmaya meyil gösterdi. Aslında kastımız bölge şefimizin naif görüntüsü içinde ormada verdiği mucadeleyi gözlerimiz ile şahit olduğumuzdan tebrik etme amacı güderken yanlış anlamalra sebep olmuşuz. Ve sebep olduğumuz yanlış anlama için tüm kamuoyuna bir özür borcumuz olsun.

Şahsımı tanıyan bilir insana, kadına, çocuğa ve doğaya duyarlılığım, hasasiyetim hadsaffaddır.”

hakan-karagoz-ozur-diledi.jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz Çark Etti, Paylaşımındaki O İfadeleri Sildi

MHP’li İkizdere Belediye Başkanı Karagöz’e Göre Modern Türk Kadını: Kadın Haliyle Naif Görüntüsü, Yüksek Topukları, Ojeli Parmakları ve Makyajı Olmalı