İl Başkanı Av. Kaçar: İsrail'le ticaret, Filistin'e ihanettir

İl Başkanı Av. Kaçar: İsrail'le ticaret, Filistin'e ihanettir
Saadet Partisi Rize İl Başkanı Avukat Muhammet Kaçar, Türkiye'den İsrail'e giden ticaret gemilerine tepki göstererek bunun Filistin'e ihanet olduğunu kaydetti.

Saadet Partisi Rize İl Başkanı Av. Muhammet Kaçar, İsrail'in Filistin'de işlediği insanlık suçlarına karşı Türkiye'nin somut bir adım atması gerektiğini kaydetti. Türkiye’nin İsrail ile ticari ilişkilerini durdurması ve İsrail’e ambargo uygulaması çağrısında bulunan İl Başkanı Kaçar, Türkiye'den İsrail'e giden ticaret gemilerine de tepki göstererek, “İsrail'le ticaret, Filistin'e ihanettir” dedi.

İl Başkanı Kaçar, yaptığı açıklamada, Türkiye’nin Filistin’de akan kanı durduracak kudrete sahip olduğunu ve hükümet kanadından somut bir adım atılmasını beklediklerini belirterek, “Ciğerimiz kan ağlıyor. Her gün öldürülen bebekleri, katledilen insanları, yıkılan ecdat mirasını gördükçe kahroluyoruz. Hükümet kanadından iki aydır somut bir adım bekliyoruz. Biliyoruz ki bizim ülkemiz Filistin’de akan kanı durduracak kudrete sahiptir. Ne yazık ki icraat makamında olanlar yalnızca konuşuyorlar. Somut bir adım atılmadığı gibi, üzülerek öğreniyoruz ki, Terör Devleti İsrail’le ticaretimiz son sürat devam ediyor.” şeklinde konuştu.

Kaçar, “Filistinlilerin kanı akarken zalimle yapılan ticaret haram bir ticarettir.” İfadesinde bulunarak “Sivilleri, hastaneleri, camileri, okulları bombalayan bu canilere Türkiye’nin varlığını hissettirmeliyiz. İsrail'le ticaret, Filistin'e ihanettir. Bir an önce bu yanılgıdan dönmeli, kardeşlerimizin yanında olmalıyız. Bu Türkiye’de yaşayan vicdanlı her bir vatandaşın talebidir. İsrail’in ihtiyaçlarını karşılayan firmalara artık dur denilmelidir.” diye konuştu.

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
6 Yorum