İl Başkanı Avcı Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

İl Başkanı Avcı Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
AK Parti Rize İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Nisan ayı belediye başkanları toplantısı yapıldı.

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı başkanlığında parti binasında gerçekleştirilen istişare toplantısına, İl yürütme kurulu üyeleri il, ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.

Toplantıda belediye başkanları belediyelerin çalışmaları ve sorunları hakkında bilgiler verdi. Teşkilat içi faaliyetler değerlendirilerek yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

muhammed-avci-belediye-baskanlariyla-bir-araya-geldi1-002.jpg

İl Başkanı Avcı ise, yapılan çalışmaların öneminde değinerek hem belediye faaliyetlerinin hem de teşkilat içi çalışmaların düzenli ve disiplinli bir şekilde yapılması gerektiğinin altını çizdi.

Avcı,  yapılan toplantılarla teşkilat içi diyalogların daha da artarak verimli bir çalışma ortamının oluştuğuna dikkat çekti. Ortak akıl etrafında birleşerek yapılacak çalışmaların daha faydalı olacağı ifade eden Avcı, AK Parti’nin bu zamana kadar ki başarısının arkasındaki en önemli gücün yerel yönetimler olduğuna dikkat çekerek, “Bunun içinde teşkilat içindeki uyum ve diyalog çok önemlidir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada birlik berberlik içinde Rizeli hemşerilerimize hizmet için çalışacağız” dedi.

muhammed-avci-belediye-baskanlariyla-bir-araya-geldi-2.jpg