İl Başkanı Avcı’dan Meclis Başkanı Kazancı’ya Tebrik Ziyareti

İl Başkanı Avcı’dan Meclis Başkanı Kazancı’ya Tebrik Ziyareti
AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, Rize İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı’yı makamında ziyaret etti.

Başkan Avcı, nisan ayı içerisinde düzenlenen İl Genel Meclisi olağan toplantıları çerçevesinde yapılan başkanlık seçiminde mevcut 30 İl Genel Meclisi Üyesinin tamamının oyunu alarak Meclis Başkanlığına seçilen Mehmet Kazancı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete, AK Parti Rize İl Başkan Yardımcıları Osman Karavin ve Mehmet Şehitoğlu, İl Genel Meclisi Üyesi ve AK Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Türüt, Derepazarı İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Topal ve Rize Belediye Meclis Üyesi Dursun Bilgili eşlik etti.

muhammed-avci-mehmet-kazanci-1.jpg

Başkan Avcı, ziyarette yaptığı konuşmada Başkan Kazancı’nın 20 yıllık Belediye Başkanlığı döneminde azmi ve heyecanıyla bölgesine önemli hizmetlerde bulunduğunu belirterek “aynı azim ve heyecanı bir yıllık meclis başkanlığı döneminde ortaya koymuştur.  İl Genel Meclisince oluşturulan birlik ve beraberlik ortamı, hizmette kalite ve başarıyı da beraberinde getirdiğini açıkça görmekteyiz. Bu birlik ve beraberlik ortamı içerisinde oy birliği ile tekrar Meclis Başkanlığı görevine seçilen Mehmet Kazancı’yı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

il-baskani-avci’dan-meclis-baskani-kazanci’ya-tebrik-ziyareti-1.jpg

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Öncelikli olarak, İl Başkanımız Muhammed Avcı’nın İl Genel Meclisi Başkanlığından ayrıldığı dönemden bu yana sürdürmüş olduğum başkanlık görevim boyunca bizlerden desteğinin hiçbir zaman esirgemeyen başta Milletvekillerimiz ve İl Başkanımız olmak üzere bütün teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Her bir meclis üyesi arkadaşımın meclis başkanlığı yapacak bilgi ve birikime sahip olmasına rağmen 2. dönemde de bize bu denli destek olmanız beni onure etmiştir. Desteklerinizden ve nazik ziyaretlerinizden ötürü sizlere teşekkür ediyorum. Tekrardan bu göreve seçilmemizin üzerimize yüklediği yükün ağırlığının farkındayız. Çalışmalarımızı ve hizmetlerimizi, birlik ve beraberlik içerisinde bu yükün ağırlığını göz önünde bulundurarak yerine getirmenin çabası içerinde olacağız. Ayrıca İl Başkanımızın, Meclis Başkanlından geliyor olması da çalışmalarımızın kalitesini olumlu yönde etkilediğini belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.