İl Başkanı Ayar: Çok Önemli Bir Sürece Giriyoruz

İl Başkanı Ayar: Çok Önemli Bir Sürece Giriyoruz
AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, il yönetim kurulu üyeleri ile ilk toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Ayar, çok önemli bir sürece gireceklerini belirterek, “Yenilenmiş ekibimizle birlikte bu önemli süreci en iyi şekilde yürüteceğiz inşallah" dedi.

AK Parti Rize İl Başkanlığında İl Başkanı İshak Alim’in Genel Merkezin tensipleriyle milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etmesinin ardından AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın uygun görmesiyle İl Başkanlığına atanan Hikmet Ayar, beraber çalışacağı yeni yönetim kurulu listesini belirledi. İl Başkanı Ayar, göreve gelen yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilk toplantısını gerçekleştirdi.

İl Başkanı Ayar, tanışma toplantısında yaptığı açıklamada, “Listemizi oluştururken önceki yönetimimiz, daha önceki yönetimlerimiz ve ilk defa görev alacak kişilerden oluşan ilimizin her kesiminin kendinden bir şey bulacağı bir liste belirledik. Görevi devreden İl başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimize bugüne kadar yapmış oldukları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Rabbim bu dava için taş üstüne taş koyan herkesten razı olsun. Çok önemli bir sürece giriyoruz. Yenilenmiş ekibimizle birlikte bu önemli süreci en iyi şekilde yürüteceğiz inşallah. Bizim davamızda geride kalma hiçbir zaman olmamıştır. Kuruluşundan günümüze tüm yöneticilerimizle istişare halindeyiz. Bizi güçlü kılan her zaman bu aile olma bilinci olmuştur. Eski yeni diye bir şey yoktur. Her zaman görev insanı bilinciyle hareket ederiz. Bize tevdi edilen bu görevi Allah’ın izniyle tüm teşkilatımızın da desteğiyle layıkıyla yerine getireceğiz inşallah. Yeniden oluşturduğumuz yönetimimizin özelde Rize’mize, genelde teşkilatımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim muvaffak eylesin” dedi.

ak-parti-rize-il-baskani-hikmet-ayarin-yonetim-kurulu-uyeleri-belli-oldu-1-003.jpgak-parti-rize-il-baskani-hikmet-ayarin-yonetim-kurulu-uyeleri-belli-oldu-2-003.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
10 Yorum