İl Başkanı Ayar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize ziyareti için tarih verdi

İl Başkanı Ayar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize ziyareti için tarih verdi
AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en geç Ağustos ayı sonunda Rize'ye geleceğini kaydetti.

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, kentte görev yapan basın mensuplarıyla AK Parti Rize İl Başkanlığında bir araya geldi.

2022’de başlatılan “Şehir Buluşmaları” programının devam edeceğini aktaran İl Başkanı Ayar, “Yine 2022'de geçtiğimiz yıl şehir buluşmaları kapsamında Genel Merkezimizin tüm Türkiye’yi kapsayarak, başlattığı bir çalışma vardı. Genel Başkan Yardımcılarımız, Bakanlarımız, Milletvekillerimizle beraber her ile ziyaretler yapılarak şehrin dinamikleri ile beraber şehrin ihtiyaçları daha genel anlamda değerlendirilip, bir raporlama yöntemine gidilerek verimli bir çalışma ortaya konuluyordu. Bu programları tekrar gündemimize aldık. Yakın zamanda ilimizde yeniden yapmış olacağız. Yine Sayın Cumhurbaşkanımızın illerimize yaptığı ziyaretler 2 hafta önce başlatıldı. Yurtdışı programları nedeniyle kısa bir ara verildi. Bu çalışmalar kapsamında muhtemelen Ağustos ortalarından sonra 15'lerinde 20'lerinde veya en geç ay sonunda Sayın Cumhurbaşkanımız ilimize ziyaretlerini gerçekleştirmiş olacak” dedi.

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
10 Yorum