İlçeyi Cazibe Merkezine Çevireceğiz

İlçeyi Cazibe Merkezine Çevireceğiz
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize'nin Fındıklı ilçesinde yaptığı ziyarette ilçeyi cazibe merkezine çevirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Fındıklı Belediyesi binası yanında hizmete kazandırılan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Hasan Kartal Kız Pansiyonunu ziyaret eden AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ve beraberindeki heyet, burada Fındıklı Anadolu Sağlık Meslek Lisesine yeni eklenen Hemşirelik ve Anestezi bölümü öğrencileriyle de bir araya geldi.

Gerçekleşen ziyarette öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal” Fındıklı ilçemizin Anadolu Sağlık Meslek Lisesi kız öğrenci pansiyonuna iki ay gibi kısa bir sürede yoğun uğraşlarımız sonucu yaklaşık 200 bin liralık donanım ödeneği sağladık. Türkiye’nin dört bir yanından gelen öğrenci kardeşlerimizin kalabileceği günümüz lüks yurt sistemlerinden eksik olmayan modern bir pansiyonu Fındıklı ilçemize kazandırdık. Ranza sisteminin bulunmadığı her bir odasının maksimum dört kişilik olduğu binamızda şuan 60'ı diğer illerden toplam 100 öğrenci kardeşimiz konaklamaktadır. Öte yandan Fındıklı ilçemizin Turizm bölgeleri bazında bir cazibe merkezine dönüştürebilmek için başta Belediye binamızı, İlçe Posta işletmeleri binamızı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü binalarımızın dış cephelerini Osmanlı mimarisine uygun hale getirerek Fındıklımızı bir Safranbolu edasına bürümeye gayret ediyoruz. Bu çalışmalar için gereken ödenekler ayrıldı ve inşallah yakın zamanda bu kapsamdaki çalışmalarımıza da devam edip ilçemizi bir cazibe merkezine çevirmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

da.20121015082956.jpg