İLGİ'nin Kermesi'ne Yoğun İLGİ

İLGİ'nin Kermesi'ne Yoğun İLGİ
Rize’de eğitim camiasının başarılı isimlerinden Özel İlgi Okulları, düzenlediği etkinliklere 23 Nisan Çocuk Bayramında bir yenisini yoğun ilgi gören çcuk program etkinliği ve kermes ile ekledi.

Rize’de yıl içerisinde birçok farklı etkinliğe imza atan Özel İlgi Okulları, bu kez çocuk etkinlik programı ve kermes ile Rizeli vatandaşların karşısına çıktı.

Deniz Caddesi Pizza Pizza adlı işyerinde açılan kermes ve çocuk etkinlik programında el emeği göz nuru ürünler Rizelilerin beğenisine sunulurken aynı alanda çocuklar içinde çeşitli aktivitelere yer veriliyor. Buradaki program ve kermes Perşembe günü sona erecek.

ozel-ilgi-kermesi-rize-(6).jpg

Okul Müdürü Nusret Usta ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının tüm çocuklarımıza kutlu olmasını dilediği açıklamasında, “Okulumuz, ilimizden biraz uzakta olduğundan yapmış olduğumuz etkinlikler halkımız tarafından takip edilmekte zor oluyordu. Bugün bir farklılık yaparak hem 23 Nisan olması dolayısıyla etkinliğimizi Merkezde yapmayı uygun gördük. Ve doğru bir karar aldığımızı da halkımızın gösterdiği yoğun ilgiyle görmüş olduk. Etkinliğimiz içerisinde kermesin yanı sıra çocuklarımız için değişik aktiviteler de yer alıyor. Buradaki kermes ve diğer programlarımız Perşembe gününe kadar çocuklarımızın ve halkımızın hizmetinde olacak. Gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı tüm vatandaşlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.

ozel-ilgi-kermesi-rize-(7).jpg

ozel-ilgi-kermesi-rize-(2).jpg

ozel-ilgi-kermesi-rize-(4).jpg

ozel-ilgi-kermesi-rize-(9).jpg

ozel-ilgi-kermesi-rize-(1).jpg

ozel-ilgi-kermesi-rize-(5).jpg

ozel-ilgi-kermesi-rize-(8).jpg

ozel-ilgi-kermesi-rize-(10).jpg

ozel-ilgi-kermesi-rize-(3).jpg