İlk Plaketini Yılmaz'dan Aldı

İlk Plaketini Yılmaz'dan Aldı
Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu göreve başladıktan sonraki ilk plaketini Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz'dan aldı.

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz, Rize'de düzenlenen Türkiye Kulüplerarası Ümit, Genç ve Büyükler Bay-Bayan Karate Takım Şampiyonası'na yaptığı katkılardan dolayı ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu'na plaket verdi. Bu plaket Sütlüoğlu'nun Çaykur Genel Müdürü olduktan sonra aldığı ilk plaket oldu.

Sütlüoğlu'nu makamında ziyaret ederek, yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi veren Yılmaz, ''Şehrimizde büyük bir misafirperverlik örneği içerisinde iki gün süren şampiyonaya katılan sporcularımızı ağırlamamızda bizlere yardımcı olan ÇAYKUR Genel Müdürlüğü çalışanları adına plaket vermeyi uygun bulduk. Tüm katkılarınız için teşekkür ediyoruz'' dedi.

imdat-sutluoglu-omer-yilmaz.jpg

Genel müdür Sütlüoğlu da şampiyonanın Rize'de düzenlenmesinin önemli bir başarı olduğunu belirterek, ''Yeni görevimdeki ilk plaket jestinizi, ülkemizin ve bölgemizin göz bebeği olan kuruluşumuzun tüm çalışanları adına alıyorum. Şehrimizde bundan sonra da yapılacak olan tüm sportif müsabaka ve yarışmalara kurum olarak üzerimize düşen destek ve görevlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz'' diye konuştu.