İmamhatip mezunları buluştu

İmamhatip mezunları buluştu
Güneysu İmam Hatip Lisesi mezunları 2. Geleneksel Buluşma günü Güneysu İmam Hatip Lisesi salonunda yapıldı.

GÜNEYSU İMAM HATİP MEZUNLARI 2.GELENEKSEL BULUŞMA GÜNÜ GERÇEKLEŞTİ  

Güneysu İmam Hatip Lisesi mezunları 2. Geleneksel Buluşma günü Güneysu İmam Hatip Lisesi salonunda yapıldı. Programa 1984’ten 2009’a kadar mezun olan öğrenciler, görev yapan öğretmenler, okula emeği geçenler ve diğer ilgili kişiler katıldı. 

Program sırasında Okul Müdürü Yaşar AKTAŞ bir konuşma yaptı. Aktaş, böylesine bir organizasyonun gerçekleştirilmiş olmasının geçmişle günümüz ve geleceğin buluşup kaynaşmasının sağlanması açısından olumlu bir etkinlik olduğunu belirterek, organizasyonların her sene artarak devam etmesi temennisinde bulundu. 

Programda bir konuşma yapan eski öğretmenlerden Osman YÜZTGENÇ de ilk görev yeri olması açısından Güneysu’nun kendisinde farklı bir yeri olduğunu belirtti. Güneysu’daki öğrencileri ve insanları unutmadığını belirterek Allah izin verdiği müddetçe bu tür programlara her zaman katılma kararlılığında olduğunu ifade etti. 

Mezunlar adına bir konuşma yapan Ali YILMAZ da kendilerinin yetiştirilmesinde emeği olan bütün öğretmenlere şükranlarını sunduklarını, hayatta olanlara sıhhat, Rahmet-i Rahman’a kavuşanlara da rahmet dileklerini belirtti. Ayrıca Rize İmam Hatip Lisesinin bir şubesi olarak açılan okulun özellikle ilk zamanlarındaki zorlu dönemlerinde açılış ve yaşatılması noktasında emeği geçen Osman Yılmaz Hoca, İmdat Gündoğar, Hızır Erdoğan ve diğer insanlara şükranlarını sunduğunu belirtti. 

Programda ayrıca öğrenciler dönem dönem sahneye alınarak kendilerini tanıttılar ve ardından da 1984’ten 2009’a İmam Hatip Lisesi konulu sinevizyon gösterisi katılımcılar tarafından ilgiyle seyredildi. 

7683

Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder’e de okula yaptığı maddi ve manevi katkılarından dolayı Okul Müdürü Yaşar Aktaş tarafından bir teşekkür plaketi takdim edildi. İmam Hatip Lisesi Müdürü Yaşar Aktaş tarafından kendisine plaket takdim edilen Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder ise bir önceki yıl ilki düzenlenen buluşma gününün ilk yıla oranla daha kalabalık olduğunu ifade etti. Kaynaşma ve dayanışmanın Her geçen yıl artması gerektiğini söyleyen Minder; “karşılıklı hoşgörü temelinde geleceği daha müreffeh kılabiliriz” dedi. 

Program katılımcılara sunulan yemek ve çay ikramı ve ardından da çektirilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

7682