İmran Projeleriyle Geldi

İmran Projeleriyle Geldi
Denizciler İlköğretim Okulu öğrencileri ve beraberinde öğretmenleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Başkan Bakırcıyı makamında ziyaret etti.

Öğrenciler’den İmran Nalkıran Başkan Bakırcının yerine Beldiye Başkanı oldu.

Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu ile telefon görüşmesi yapan İmran Nalkıran Vali Hacımüftüoğlu’nun talebini yerine getirdi.

Başkan olmaktan memnuniyet duyduğunu dile getiren İmran Nalkıran Başkan Bakırcının yapmış olduğu çalışmaları beğendiğini belirtirken bir takım isteklerde bulundu.
“ İlimizin belirli yerlerinde Kültür evleri oluşturulması, Çocuk parklarının sayısının arttırılması, Sokaktaki simitçi arabalarına nayla görüntüsü verilmesi, Ayakkabı boyacılarına Osmanlı Sandukasının uygulanması, Otogarın bulunduğu yerden kaldırılarak uygun bir yerde daha modern yapılması ilimize gelen Turistlerin dikkatini çekecektir.

untitled-2.jpg

Başkan Bakırcı; “Öncelikle beni çok duygulandırdınız isteklerinizin bir kısmı şuan projelerimizin içerisinde yer almaktadır. Belli ki ileride çok daha iyi işler yapacak bir Belediye Başkanı veya Başkan yardımcısı olacaksın” dedi.

Daha sonra Başkan Bakırcı çocuklara trafik ile ilgili kitapçıklar ve hediyeler verdi.