İngiliz devi Mehmet Topal için fiyat yükseltti

İngiliz devi Mehmet Topal için fiyat yükseltti
Valencia forması giyen Milli futbolcu Mehmet Topal için Chelsea'nin teklifini 13 milyon euroya çıkardığı iddia edildi.

İspanya'nın Valencia takımında forma giyen milli futbolcu Mehmet Topal'ı mercek altına alan İngiliz kulüp Chelsea, bu transferde rakamı 13 milyon Euro'ya çıkardı.

Geçtiğimiz hafta Valencia'nın kapısını çalarak talip olduğu Mehmet Topal'ın transfer görüşmeleri, Banega'nın sakatlanması sonucu duraklama noktosanı gelmesine rağmen, İngiliz devi rakamı 13 milyon Euro'ya yükseltti ve Topal'ı sıkı takibe devam kararı aldı.

Bu arada Hırvatistan maçında Chelsea dışında Manchester City ve La Liga devlerinin de Topal'ı takip etmek üzere bir gözlemci gönderecekleri öğrenildi.

mehmet-topal-valencia.jpg

Ancak sezon sonu transfer olması kesin gibi gözüken Mehmet Topal'ı, Valencia Kulübü başkanın çok sevmesi en iyi adamım demesi transfer görüşmelerini zorlayacağa benziyor. Ayrıca İspanya'daki bir çok yerel gazete de bu takiplere geniş yer veriyor.

Bir kaç hafta sonra baba olacak olan Mehmet Topal'ın bu kadar büyük kulüplerce gözlenmesi de en çok eşini heyecanlandırıyor. "Dünya devleri eşimi takip ediyor, beğeniyor ve talep ediyorlar. Gururlanmak terimi az kalır" diyerek her şekilde eşinin yanında olduğunu dile getirdi.

Bu arada İspanya tekstil dünyasının bir numaralı markası Mango'nun erkek çekimlerine katılacak olan Mehmet Topal, ödenecek reklam ücretini depremzedelere ve şehit ailelerine bağışlayacağını bildirdi.