İş Adamı Aksu Ölümden Döndü

İş Adamı Aksu Ölümden Döndü
Rizeli iş adamı Resul Nakliyat'ın sahibi Resul Aksu bayram sabahı özel otomobiliyle geçirdiği trafik kazasında otomobilde bulunan 4 kişi ile birlikte ölümden döndü.

Rize Merkezden bayram namazını eda etmek üzere Çaycılar Köyüne gitmek için özel otomobiliyle yola çıkan Resul Aksu ve beraberindekiler geçirdikleri trafik kazasında ölümden döndü.

Bayram Namazını Çaycılar Köyü'nde eda etmek üzere özel otomobiliyle sabah saatlerinde Rize merkezden yola çıkan İşadamı Resul Aksu (55) ile otomobilde bulunan Aksu'nun babası Ali Aksu (73), yeğenleri Sinan (30) ve Erdoğan Aksu (27) ile Hayrettin Çolak (45) geçirdikleri kaza sonrası yaralandı. 

erdogan-aksu-sinan-aksu.jpg

hayrettin-colak.20100909233300..jpg 

Geçtiğimiz günlerde aşırı yağışlar sonucu heyelana giden Pehlivantaşı Mahallesi ile Düzköy Köyü arasındaki Düzköy (sahur) Köprüsü ayağında yolunda bozuk olması dolayısıyla direksiyon hakimiyetini kaybeden Resul Aksu yönetimindeki otomobil, yoldan çıkarak çay bahçesine uçtu. Araçtan yaralı bir şekilde çıkan Erdoğan Aksu'nun telefonla yakınlarına haber vermesi üzerine kaza yerine gelen yakınları yaralanan 5 kişiyi Rize'deki hastanelere kaldırdılar.

5.20100909163239..jpg

Rize'deki hastanelerde tedavi gören kazazedeler, tedavilerinin ardından birkaç saat müşahade altında tutulduktan sonra taburcu edildi.

olay53 camiası olarak ölümden dönen İşadamı Resul Aksu ile beraber Aksu ve Çolak Ailesine geçmiş olsun dileklerimizle...