İşadamı İnce Taburcu Oldu Teşekkürlerini İletti

İşadamı İnce Taburcu Oldu Teşekkürlerini İletti
Geçtiğimiz günlerde Rize'de bypass ameliyatı geçiren Rize'nin saygın işadamlarından Yaşar İnce hastaneden taburcu oldu. İnce, ayrıca bir teşekkür mesajı yayımladı.

Geride bıraktığımız hafta içerisinde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bypass ameliyatı geçiren Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal’ın dayısı İşadamı Yaşar İnce, bugün hastaneden taburcu edilerek evinde dinlenmeye çekildi. İnce, taburcu olduktan sonra yayımladığı mesajla Rize kamuyouna ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doktorları ve Yönetimine teşekkürlerini iletti.

İşadamı Yaşar İnce yayımladığı teşekkür mesajında şunları kaydetti:

Geçtiğimiz hafta içerisinde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bypass ameliyatı oldum. Herhalde çok şanslıyız. Böyle bir hastanede böyle bir ortamda böyle bir ameliyat olmak herkese nasip olmaz. Burası bölgeyi aşmış dünya standartlarında bir yer. Gerek hekim kadrosu, gerekse hemşire arkadaşlar, anlatamayacağım kadar özveriyle çalışıyorlar ki hepsi sanki birer melek. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz’ın öncülüğünde gelişen ve büyüyen hastanemizde geçirmiş olduğum ameliyat öncesi ve ameliyatım sırası ve ameliyat sonrasında göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan ötürü başta;

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz olmak üzere,

müthiş cerrah yetenekleriyle ameliyatımı gerçekleştiren;

Prof. Dr. Şeref Alp Küçüker,

Prof. Dr. Erol Şener,

Yard. Doç. Dr. Gökhan İlhan,

Yard. Doç. Dr. Şahin Bozok,

Opr. Dr. Hakan Karamustafa,

Opr. Dr. S.Ozan Karakişi,

Opr. Dr. Şaban Ergene,

Dr. Nebiye Tüfekçi’ye

ayrıca, hayatımızın sonuna kadar mutluluk, sevinç ve gözyaşlarıyla hatırlayacağımız en değerli günlerden olarak benim ve ailemin belleğinde her zaman dün gibi hatırlanacak bu günlerde bizlerden desteklerini esirgemeyen

RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Türüt’e,

Kendi kalitelerini ve tecrübelerini bir kez daha ortaya koyan;

Yoğun Bakım Hemşireleri

Kalpdamar Cerrahi Hemşireleri

Tıbbi Sekreterler

Güvenlik Görevlileri

Temizlik Görevlileri

Tüm Hastane Çalışanlarına

Ve yakın ilgi ve hatirşinaslık örneği göstererek ziyarette bulunan ve telefonla arayan tüm dostlarım ile sevenlerime sonsuz şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum.