İşadamının cesedi çıkarılamıyor

İşadamının cesedi çıkarılamıyor
Gümüşhane'deki Torul Baraj Gölü'ne jipi ile düşen işadamı Fahri Aydın'ın araç içine sıkışan cesedinin çıkarılması için bu sabah başlatılan çalışmalar durdu.

Gümüşhane'deki Torul Baraj Gölü'ne jipi ile düşen işadamının araç içine sıkışan cesedinin çıkarılması için bu sabah başlatılan çalışmalar durdu.

62 metre derinlikteki cesedin bulunduğu aracın, suyun içinde şişirilecek balonlar yardımıyla yüzeye çıkarılması planlanırken, jipin çekildiği halatın kopması üzerine aracın yerini tespit için yeniden baraj gölüne dalınması gerektiği öğrenildi.

Sabah saatlerinde başlatılan çalışmalara, AKUT ekibinin yanı sıra Sivil Savunma ve Samsun'dan gelen Sahil Güvenlik ekipleri de katıldı. Botla baraj gölüne açılan Sahil Güvenlik ekibi, Aydın'ın içinde bulunduğu aracın yüzeye denk gelen noktası ile kara yolu arasındaki mesafeyi ölçtü. Mesafenin ölçülmesinin ardından jipe bağlanan halat çekici yardımı ile çekilmeye çalışılırken koptu. Halatın kopması üzerine tekrar baraj gölüne dalgıçların dalarak jipin yerini belirlemeleri gerektiği bildirildi.

Öte yandan Samsun'dan getirilen 500'er kiloluk iki adet balon ve İstanbul'dan istenen 2 tonluk balonların şişirilmesi yardımıyla jipin yukarı çekilerek yüzeye çıkarılmasının planlanıyordu.

İLGİLİ HABERLERİMİZ

https://www.olay53.com/haber/isadaminin-cesedi-bulundu-7634.htm

https://www.olay53.com/haber/kayip-is-adami-40-metre-derinlikte-de-bulunamadi-7625.htm

https://www.olay53.com/haber/ak-partili-is-adami-bulunamadi-7579.htm

https://www.olay53.com/haber/ak-partili-is-adami-kayboldu-7577.htm