İstanbul Merkezli 4 İlde Yasa Dışı Silah İmalathanelerine Baskın: 27 Gözaltı

İstanbul Merkezli 4 İlde Yasa Dışı Silah İmalathanelerine Baskın: 27 Gözaltı
Rize'nin de aralarında yer aldığı İstanbul merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonlarda, yasa dışı silah imal edip illegal ticaretini yapan 27 şüpheli yakalandı, 5’i tüfek, 76’sı tabanca olmak üzere 81 silah ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yasa dışı silah üretip bu silahların ticaretini yaptıkları iddiasıyla aranan 31 şüpheliye yönelik İstanbul, Rize, Giresun ve Tekirdağ'da operasyon başlattı. Çok sayıda adrese şafak vakti gerçekleştirilen eş zamanlı baskınlara özel harekat ekiplerinin de destek verdiği, operasyonda 27 şüphelinin yakalandığı bildirildi. Bu kişilere ait ev ve "merdiven altı" diye tabir edilen imalathanelerdeki aramalarda ise 1 otomatik tüfek, 4 pompalı tüfek, 76 tabanca, 84 şarjör ve bu silahlara ait 276 mermi ele geçirildi. Yakalanan 27 zanlı sorgulanmak üzere emniyete götürülürken, firari 4 kişinin aranmasına devam ediliyor.

istanbul-merkezli-4-ilde-yasa-disi-silah-imalathanelerine-baskin-27-gozalti-1.jpg

istanbul-merkezli-4-ilde-yasa-disi-silah-imalathanelerine-baskin-27-gozalti-2.jpg

istanbul-merkezli-4-ilde-yasa-disi-silah-imalathanelerine-baskin-27-gozalti-3.jpg

istanbul-merkezli-4-ilde-yasa-disi-silah-imalathanelerine-baskin-27-gozalti-4.jpg

istanbul-merkezli-4-ilde-yasa-disi-silah-imalathanelerine-baskin-27-gozalti-5.jpg

istanbul-merkezli-4-ilde-yasa-disi-silah-imalathanelerine-baskin-27-gozalti-6.jpg

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.