İstanbul Rize Karşılıklı Uçak Sefer Sayısı Günlük 4’e Çıktı. 1 Haziran’dan İtibaren 5’e Çıkacak

İstanbul Rize Karşılıklı Uçak Sefer Sayısı Günlük 4’e Çıktı. 1 Haziran’dan İtibaren 5’e Çıkacak
Türk Hava Yolları, İstanbul Havalimanı’ndan Rize Artvin Havalimanı’na sefer sayısını 3’e çıkarırken Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak uçakla birlikte İstanbul’dan Rize’ye günlük sefer sayısı 4’e yükseldi.

Türk Hava Yolları, İstanbul Havalimanı’ndan Rize Artvin Havalimanı’na sabah ve akşam saatlerinde yeni 2 uçak seferi koydu. 1 Haziran'dan itibaren ise gece saatlerine bir sefer daha konulmasıyla İstanbul Rize karşılıklı günlük uçuş sayısı 5'e yükselecek.

14 Mayıs 2022’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılacak olan Rize Artvin Havalimanı’ndan İstanbul’dan Rize’ye, Rize’den İstanbul’a sabah ve akşam saatlerindeki uçak seferleri 15 Mayıs’ta başlayacak. Açılışın yapılacağı 14 Mayıs’ta ise THY İstanbul’dan Rize’ye, Rize’den İstanbul’a akşam saatlerinde yeni bir sefer daha koydu. Açılış günü İstanbul Havalimanı’ndan Rize Artvin Havalimanı’na saat: 17.35’te 3. uçak uçacak. Aynı gün Rize’den ise 3. uçuş saat 20.05’te İstanbul Havalimanı’na gerçekleştirilecek.

15 Mayıs’tan itibaren İstanbul Havalimanı’ndan saat: 06.20’de, 12.00’de ve 17.35’te, Sabiha Gökçen’den ise 13.05’te Rize Artvin Havalimanı’na uçuş gerçekleştirilecek. Rize Artvin Havalimanı’ndan ise günün ilk uçuşu 08.50’de İstanbul Havalimanı’na yapılacak. 14.30 ve 20.05’te de İstanbul Havalimanı’na uçuş gerçekleştirecek olan THY, Sabiha Gökçen’e ise saat: 15.35’te uçak seferi düzenleyecek. Sabiha Gökçen’den gerçekleştirilecek karşılıklı uçuşlarda ise uçak kalkış saatleri değişiklik gösteriyor.

THY, 1 Haziran Çarşamba gününden itibaren ise İstanbul Havalimanı’ndan Rize Artvin Havalimanı’na günlük sefer sayısını karşılıklı olarak 4’e çıkaracak ve akşam 21.10’da Rize ‘ye uçacak. Rize’den ise İstanbul Havalimanı’na günün son uçuşu 23.40’ta gerçekleştirilecek.

Öte yandan THY markası Anadolu Jet'in de Rize Artvin Havalimanı'ndan Ankara'ya karşılıklı günde 1 uçuşu bulunuyor.