İşte MHP'nin Rize Yeni İl Başkanı ve MHP Rize Aday Adayları

İşte MHP'nin Rize Yeni İl Başkanı ve MHP Rize Aday Adayları
MHP Rize İl Başkanı Serkan Birben ile İl Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Can Tüfekçi ve İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Av. Semra Aksu, milletvekilliği seçimi için aday adaylığına başvuruda bulunmak üzere görevlerinden istifa etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize İl Başkanı Serkan Birben ile İl Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Can Tüfekçi ve İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Av. Semra Aksu, 24 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçimleri nedeniyle görevlerinden istifa ederek MHP Rize Milletvekili Aday Adaylıklarını açıkladı. MHP Rize İl Başkanlığına İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yıldız getirildi.

İl Başkanı Birben’in istifası nedeniyle boşalan İl Başkanlığına MHP Rize İl Yönetim Kurulu tarafından STK ve Sosyal Faaliyetlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yıldız’ın getirilmesi teklifinin Genel Merkez tarafından da onaylanmasıyla Yıldız, MHP Rize İl Başkanı olarak görevlendirildi.

Yıldız, aynı zamanda Sarıoğlu Eğitim ve Kültür Derneği Rize Şube Başkanı olarak görev yapıyor.

MHP Rize Milletvekili Aday Adayları Birben, Tüfekçi ve Aksu, İl başkanlığına görevlendirilen Yıldız’a ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerini iletti.

mhp-rize-yeni-il-baskani-ve-mhp-rize-aday-adaylari-(1).jpgmhp-rize-yeni-il-baskani-ve-mhp-rize-aday-adaylari-(4).jpgmhp-rize-yeni-il-baskani-ve-mhp-rize-aday-adaylari-(2).jpgmhp-rize-yeni-il-baskani-ve-mhp-rize-aday-adaylari-(3).jpg