İşte Senin Eserin Sütlüoğlu

İşte Senin Eserin Sütlüoğlu
İşte Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu'nun marifetinin ortaya çıkardığı durum...

Eksperlerini basın yoluyla tehdit eden, yaş çayın tüm bölgelerde aynı anda gelmemesine rağmen üreticiler arasında eşitlik ilkesini yok sayarak tüm üreticilere aynı hakkı sağlamayıp erkenden çay alacağı bölgelere 1,5 TL. ek ücret ödeyen Çaykur, sonunda üreticisini çileden çıkarmayı başardı.

Çayeli ilçesi Sabuncular Çay Fabrikasına bağlı bir alımyerinde Çaykur uygulamalarından rahatsız olan kişi, çay alımı esnasında çay bezini açmak istemeyince eksperle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine şahıs, ekspere yönelik fiili saldırıda bulundu.

Çaykur tarafından yapılan açıklamada ise, "Geçtiğimiz günlerde Teşekkülümüz Sabuncular Çay Fabrikasına bağlı bir alımyerinde çay alımı esnasında alım kontrol işlemini yapan eksperimize karşı çay bezini açmak istemeyen bir üreticimiz tarafından fiili saldırıda bulunulmuştur.

Konu adli mercilere intikal ettirilmekle birlikte saldırıyı gerçekleştiren üreticimizin teşekkülümüzle olan sözleşmesi hemen feshedilmiş, böylece bu üreticinin Çaykur’a çay satma imkânı ortadan kaldırılmıştır.

Bu tip üzücü olayların tekrar etmemesi ve kalite politikamızın sürdürülebilmesi açısından çay üreticilerimizin alım normu ve standartlarına uyum noktasında hassasiyet göstermelerini diliyor, gösterecekleri anlayış ve yardımlardan dolayı şimdiden teşekkür ederiz.“ denildi.