İşte TFF'nin Terim'e teklifi

İşte TFF'nin Terim'e teklifi
TFF'de Abdullah Avcı'nın istifasının ardından Milli Takım'ın başına geçmesi için teklif yapılan Fatih Terim'in bu teklife vereceği cevap bekleniyor.

Fatih Terim, Yıldırım Demirören'in 1+3 yıllık teklifine prensip olarak "Evet" dedi. Yani Fatih Terim bu sezon hem Galatasaray'ı hem de Milli Takım'ı birlikte çalıştıracak. Sezonun sona ermesinin ardından da Galatasaray Teknik Direktörlüğü görevinden ayrılıp 3 yıl boyunca sadece Milli Takım'ın başında yer alacak.

Terim ile dün sabah evinde görüşen Yıldırım Demirören, tecrübeli hocaya önce 4 yıllık sözleşme ile hemen Milli Takım'ın başına geçmesini önerdi. Bu teklifte Galatasaray'ı sezon sonuna kadar çalıştırması ve sezon sonunda durumun tekrar görüşülerek karar verilmesi seçeneği bulunuyor.

Bir diğer teklif de Fatih Terim'in 2014 Dünya Kupası elemelerinde oynayacak son 4 maçta takımın başında olması şeklinde. Terim'e, eleme maçları tamamlandıktan sonra TFF ve Galatasaray Yönetimi ile görüşerek karar verme seçeneği de sunuldu.

Bu iki teklife de olumlu ya da olumsuz yanıt vermeyen ve Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile görüşecek olan Terim, kararını en geç pazartesi günü vereceğini TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e iletti.