İşte Yeni Yarışma İşte Yeni Hediye

İşte Yeni Yarışma İşte Yeni Hediye
Bucaspor - Ç.Rizespor arasında oynanacak PTT 1.Lig 33. hafta mücadelesinin skorunu doğru tahmin edecek bir kişi bu hediyeyi kazanacak.

olay53 ve Nevapark Boyner Mağazası tarafından organize edilen yarışmada bir talihli bay veya bayan Adidas Marka Eşofman Takımı (Alt ve Üstü ile birlikte) kazanacak.

Ç.Rizespor'un resmen Süper Lige yükseldiği geçen haftada Ç.Rizespor-Ankaragücü karşılaşmasının sonucunu doğru tahmin eden bir okuyucusuna Toprak Kuyumculuk'tan bir adet çeyrek altın kazandıran olay53, bu hafta sonu oynanacak Bucaspor - Ç.Rizespor karşılaşması için yeni yarışmayı başlatıyor.

nevapark---kopya.jpg

5 Mayıs 2013 Pazar günü İzmir Yeni Buca Stadı'nda 15.30'da başlayacak karşılaşmanın skorunu doğru tahmin edecek bir okuyucumuz Nevapark Boyner Mağazası'ndan bir adet bay veya bayan eşofman takımı kazanacak.

adidas-esofman---kopya.jpg

İşte size Nevapark Boyner Mağazası’ndan Adidas Marka Eşofman Takımı (Alt ve Üstü ile birlikte) kazandıracak yarışmanın şartları:

1- Skor tahminleri sadece bu habere yorum olarak yapılacak. olay53’te yer alan diğer haberlere yapılacak skor tahminleri (yorumlar) geçersiz sayılacak.

2- Yorumlar kesinlikle ad – soyadla beraber telefon numarasının son 4 rakamı yazılacak şekilde olacak. Bir kişi bir kez tahminde bulunabilecek. Ad – soyad ve telefon numaralarının son 4 rakamı yazılmayan yorumlar onaylanmış olsa dahi geçerli sayılmayacak.

3- Eğer karşılaşmanın skorunu birden fazla doğru bilen olursa, doğru tahminde bulunanlar Nevapark – Boyner Mağazası’nda yapılacak kuraya tabi tutulacak ve kura sonucu Adidas marka eşofman takımı (alt üst birlikte) kazanan kişi belli olacak.

4- Yarışma 5 Mayıs 2013 Pazar günü saat: 15.25’te sona erecek. (Türkiye Futbol Federasyonu karşılaşmanın tarih ve saatinde değişikliğe giderse olay53’te yarışmanın sona erme tarih ve saatini değişme hakkını kullanacaktır.)

adidas-esofman.jpg

nevapark-rize---kopya.jpg