İstiklal Marşı'nın Kabulü ve M.Akif Ersoy'a Anma Programı

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve M.Akif Ersoy'a Anma Programı
İstiklal Marşı'nın kabulunün 92. Yıldönümü dolayısıyla Rize'de "İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" programı düzenlenecek.

Rize Valiliği, Rize Belediyesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğü'nce, İstiklal Marşı'nın kabulunün 92. Yıldönümü dolayısıyla yarın (salı günü) "İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" programı düzenlenecek.

12 Mart Salı günü İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde düzenlenecek iki ayrı programın ilki sabah 10.00'da başlayacak ve büyük salonda gerçekleşecek. Bu programda konuşmalarla günün önemine istinaden yapılan çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin eserlerini okuyacağı ödül töreni yer alacak.

İkinci program ise aynı günün akşamı saat:18.00'de Küçük Salonda gerçekleşecek. Bu programda ise "İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anlamak" konusunda Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili  ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. İhsan Safi konferans verecek. Her iki programa tüm halkımız davetlidir.