JÖH ve JÖAK tanıtım ve satış tırı Rize’de

JÖH ve JÖAK tanıtım ve satış tırı Rize’de
Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Jandarma Özel Asayiş ve Kurtarma (JÖAK) tanıtım ve satış tırına vatandaşlar Rize’de ilgi gösterdi.

Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Jandarma Özel Asayiş ve Kurtarma (JÖAK) tanıtım ve satış tırı Rize’de 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanına konuşlandı.

17-21 Temmuz tarihleri arasında Rize kent merkezinde konuşlandırılan tırda, JÖH ve JÖAK timlerinin kullandığı tişört, mont, künye, bileklik, saat ve çeşitli hediyelik eşyalar satışa sunulurken JÖH ve JÖAK timlerinin faaliyetleri hakkında tanıtıcı video gösterimi de dev ekrandan yapılıyor.

Tıra vatandaşlar ilgi gösterirken tırdaki satışlardan elde edilen gelirin şehit olan jandarma mensuplarının aileleri yararına kullanılmak üzere Jandarma Asayiş Vakfı’na bağışlandığı belirtildi.

Tırın 21 Temmuz Cuma akşamına dek Rize Meydanında hizmet vereceği bildirildi.

joh-ve-joak-tanitim-ve-satis-tiri-rizede-17.jpg

joh-ve-joak-tanitim-ve-satis-tiri-rizede-18.jpg

joh-ve-joak-tanitim-ve-satis-tiri-rizede-3.jpg

joh-ve-joak-tanitim-ve-satis-tiri-rizede-10.jpg

joh-ve-joak-tanitim-ve-satis-tiri-rizede-15.jpg

joh-ve-joak-tanitim-ve-satis-tiri-rizede-7.jpg

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.