Kaçar, Çay'a Erbakan Hoca Zamanında Değer Verildi

Kaçar, Çay'a Erbakan Hoca Zamanında Değer Verildi
Saadet Partisi Rize Milletvekili adayı Av. Muhammet Kaçar, adam kayırmadan, ayrımcılık yapmadan, hak yemeden Rize’ye hizmet nasıl yapılır herkese öğreteceklerini, Çay’a kimin zamanında değeri verildiği sorusuna Erbakan Hoca cevabını aldıklarını söyledi.

Saadet Partisi Rize Milletvekili adayları Av. Muhammet Kaçar, Gülhan Eskiçırak Hafızoğlu ve Burak Uzun, seçim çalışmaları dolayısıyla Pazar halkıyla buluştular.

02-076.jpg

“Bu seçim, koltuklarını sağlama almak için çekinmeden yalan söyleyerek halkı yönlendirmeye çalışanlarla korkusuzca hakkı söyleyenler arasındadır.” diyen Saadet Partisi Rize 1. Sıra Milletvekili Adayı Avukat Muhammet Kaçar, “yıllardır Rize’ye doğru düzgün bir yatırım yapmayan, üretim tesisi kurmayan, milletimizin geçiminin bir parçası olan çay için bir Çay Kanunu çıkarmayıp insanlarımızı bazı kapitalist çay firmalarının insafına bırakan, sözde Rize’nin adayı bazı milletvekili adayları çıkıp da aman Saadet’e oy vermeyin oyunuz Chp’ye gider diyerek insanları yönlendirmeye çalışıyorlar. Ama halkımız artık görüyor. Millet İttifak’ı seçim barajını kaldırmaya yönelik bir ilkeler ittifakıdır. Bu ittifak sayesinde baraj kalkmıştır. Artık Saadet Partisi’ne verilen her oy yine Saadet Partisi’ne gitmektedir. Saadet Partisi olarak Rize’den meclise vekil adaylarımızı gönderecek; adam kayırmadan, ayrımcılık yapmadan, hak yemeden Rize’ye hizmet nasıl yapılır herkese öğreteceğiz.” dedi.

burak-uzun-001.jpg

“Artık kara göründü” diyen Kaçar, “İnsanlarımızın alım gücü kalmadı. Milli ekonomi politikalar güdülmediği için her türlü gıda maddesinde dışa bağımlı hale geldik. Bugün sorduğumuzda patatesin çuval fiyatının 80 liraya ulaştığını görüyoruz. Bu yükseliş insanlarımızın maaşlarına yansımadığı için durum git gide kritik bir hale ulaşmaktadır. Bugün bile hâlâ Rizelilere, çay’a kimin zamanında değeri verildi dediğimizde Erbakan Hoca cevabını alıyorsak, son 16 yıldır Rize için, çay için mevcut vekillerin hiçbir şey yapmadığını rahatça söyleyebiliriz. Biz bu sözde vekillerin rahatını bozmak; Halkı ise refaha, huzura ulaştırmak için adayız. Saadet günleri yakın. 25 Haziran sabahı adalet, hakkaniyet ve liyakat ile yönetilen bir Türkiye’ye uyanacağız inşallah.” diyerek seçimde iddialı olduklarını vurguladı.

01-040.jpg

burak-uzun-002.jpg

muhammet-kacar-burak-uzun.jpg