Kale AVM'den Otomobil Kazananlardan 2'si Otomobillerini Aldı

Kale AVM'den Otomobil Kazananlardan 2'si Otomobillerini Aldı
Kale Hipermarketler’in, kuruluşunun 15. Yıldönümüne özel düzenlediği kampanyada 3 adet Polo marka aracın sahibi çekilişle belirlenirken, 2. ve 3. Otomobil talihlisi otomobillerini aldı.

Deniz Caddesinde bulunan Rize Kale Avm önünde Rize 3.Noter Fadime Hülya Arköse vekili Ulaş Turanlı tarafından düzenlenen çekilişte otomobil talihlilerinden olan ve çekilişi alandan takip eden Ayla Temiz ve Mehmet Kalenderoğlu, otomobillerini büyük bir sevinçle aldı. 1 nolu otomobil talihlisi ise 199601 fiş numaralı Güneş Öksüz olmuştu.

Otomobil kazanması dolayısıyla uzun bir süre şok yaşadıkları gözlenen talihliler, duygularını ifade etmekte zorluk çekti. Otomobil talihlileri sevinçlerini ifade ederken, otomobilin kendilerine çıkacaklarını düşünmediklerini ancak yapılan çekilişle kendi numaralarının okunduklarını görünce mutlu olduklarını kaydetti.

ayla-temiz-ve-mehmet-kalenderoglu,-kale-avmden-otomobillerini-buyuk-bir-sevincle-aldi-(1).jpgayla-temiz-ve-mehmet-kalenderoglu,-kale-avmden-otomobillerini-buyuk-bir-sevincle-aldi-(8).jpgayla-temiz-ve-mehmet-kalenderoglu,-kale-avmden-otomobillerini-buyuk-bir-sevincle-aldi-(7).jpgayla-temiz-ve-mehmet-kalenderoglu,-kale-avmden-otomobillerini-buyuk-bir-sevincle-aldi-(9).jpg

ayla-temiz-ve-mehmet-kalenderoglu,-kale-avmden-otomobillerini-buyuk-bir-sevincle-aldi-(10).jpgayla-temiz-ve-mehmet-kalenderoglu,-kale-avmden-otomobillerini-buyuk-bir-sevincle-aldi-(11).jpgayla-temiz-ve-mehmet-kalenderoglu,-kale-avmden-otomobillerini-buyuk-bir-sevincle-aldi-(12).jpgayla-temiz-ve-mehmet-kalenderoglu,-kale-avmden-otomobillerini-buyuk-bir-sevincle-aldi-(14).jpg

İLGİLİ HABERİMİZ İÇİN "Kale Market Otomobil Talihlileri Belli Oldu" YAZININ ÜZERİNE TIKLAYINIZ