Kale Grup'tan Sigarayı Bırakacak Personele Cumhuriyet Altını

Kale Grup'tan Sigarayı Bırakacak Personele Cumhuriyet Altını
Rize'de Kale Marketler zincirlerini de bünyesinde bulunduran ve 200 kişiye istihdam sağlayan Kale Grup, sigarayı bırakacak personellerine tam cumhuriyet altını verecek.

Kale Grup ve Yeşilay işbirliği ile başlatılan "Sağlıklıyız, Mutluyuz, Gelecekten Umutluyuz" adlı proje kapsamında Kale Grup sağlıklı yaşam için sigaraya savaş açtı.

Kale Grup İnsan Kaynakları Müdürü Erkan Balcı, sigarayı bırakacak personellerini tam cumhuriyet altını ile ödüllendireceklerini ifade ederek, “Yeşilay işbirliğiyle başlattığımız “Sağlıklıyız, Mutluyuz, Gelecekten Umutluyuz” projesi kapsamında Kale Grup bünyesindeki personel ve yöneticileri sigarayı bırakmaları halinde Kale Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Çoruh tarafından tam cumhuriyet altını ile ödüllendirilecektir. Sigarasız yaşamın yanında işletme bünyesinde gerçekleştirilen sportif faaliyetler ile sağlıklı yaşama tam destek sağlanmaktadır. Buradaki amaç hem personellerimizin sağlıklı bir hayat sürdürmelerine hem de aile ekonomilerine bir destek sağlamaktır.Bu projenin Rize'deki bütün işletmelere örnek teşkil etmesi temennimizdir.” dedi.