Kale Market Kendini Yeniledi !

Kale Market Kendini Yeniledi !
Kale Hipermarketleri mağaza kalitesini ve müşteri memnuniyetini arttırmaya devam ediyor.

13 yıldır Rize'de Atatürk Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Kale Hipermarketleri, her geçen gün kalitesini ve müşteri memnuniyetini arttırmaya hedeflerken yaptığı yeniliklerle de bu hedefine adım adım ilerliyor.

murat-celik.20130209144806.jpgKonu hakkında Kale Gıda Kalite Yönetimi Müdürü Murat Çelik yaptığı açıklamada, "Sektörde sunduğumuz satış ve satış sonrası hizmetlerimiz için beklentilere uygun ve sorumluluğumuzun bilincinde çalışmaktayız. Her geçen gün kaliteden ödün vermeden müşteri memnuniyetini en üst noktaya çıkarmak için çalışmalarda bulunmaktayız. Bu kapsamda da mağaza görsellerine önem veriyoruz. Bu amaçla günlük taze ürünlerin satışının yapıldığı manav reyonumuzda değişiklikler yaparak müşterilerimizin daha  ferah geniş bir ortamda, rahatlıkla ürünleri seçebileceği, günlük sebze meyve ürünlerini bulabileceği bir ortam meydana getirdik." dedi.

Çelik, açıklamasında ayrıca inovasyonun hayatın tüm aşamasında olması gerektiğini, insanların dahi fert olarak yeniliklere açık olması gerektiğini, işletmelerin ise her geçen gün kendilerini tüm aşamalarda yenilemesi gerektiğini kaydetti.

manav-2.jpg

manav1.jpg