Kalecisi Olmayan Takım

Kalecisi Olmayan Takım
Bank Asya 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor, ikinci yarının ilk haftasında Hacettepe ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Çaykur Rizespor'da kaleci sorunu devam ediyor. Ligin başlamasına kısa bir süre kalmasına rağmen henüz kaleci sorununu çözemeyen Çaykur Rizespor Yönetimi Azerbaycanlı kaleci Veliyev'in pahalı gelmesinden dolayı yeni arayışlara girdi.

Kaleci Yavuz ve Ferhat'ın devre arasında takımdan gönderilmesi ve Emrullah'ın da sakat olması dolayısıyla genç kaleci Mahmut tek kaleci olarak kaldı. Görüştüğü birçok isimden olumsuz cevaplar alan yönetim hafta sonu Rize'de karşılaşacakları Hacettepe maçına kadar kaleci sorununu çözmeyi planlıyor. Çaykur Rizespor'da kaleci sorunu devam ederken takım Rize'deki hazırlıklarına devam ediyor.

Yeşil-mavililerin Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yaptığı idmanda açıklamalarda bulunan teknik direktör Mehmet Şansal, Hacettepe maçı ile ikinci yarıya güzel bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Alacakları iyi sonuçlar ile ligde istedikleri konuma gelmek istediklerini söyleyen Şansal, ''İkinci yarının ilk dört karşılaşmasına odaklandık. Yapacağımız bu maçlarda alacağımız sonuçlar, ligdeki çehremize netlik kazandıracak. Bu maçlardan ilki Hacettepe ile ve mutlaka kazanmak zorundayız'' diye konuştu.

Kaleci arayışlarının devam ettiğini kaydeden Şansal, ''Çok sayıda kaleci ile görüştük ve hiçbirinden sonuç alamadık. Azarbeycan Milli Takımı kalecisi Ferhat Veliev ile ilgilendik. Ancak tutarsız bonservis bedeli isteği nedeniyle bunda da sonuç alamadık. Artık Türkiye'de kaleci arıyoruz. Bunu da en kısa sürede sonuçlandırmak istiyoruz'' dedi.

Amaçlarının takıma kalıcı bir kaleci kazandırmak olduğunu belirten Şansal, ''Ankaragücü'nde Bora ve Zafer ile ilgileniyoruz. Amacımız Rize'de dört beş yıl forma giyecek bir kaleci ile anlaşmak. Kısa sürede bu transferi bitirmeliyiz. Hacettepe maçına yetiştirmek istiyoruz. Çünkü, Emrullah'ın sakatlığı nedeniyle sadece kaleci olarak genç Mahmut var'' bilgisini verdi.