Kalender: Rize Belediyesi Bir An Önce Bu Hatadan Dönmeli!

Kalender: Rize Belediyesi Bir An Önce Bu Hatadan Dönmeli!
Saadet Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı Mustafa Kalender, Gazze’yi abluka altına alan İsrail'i destekleyen firmaları boykot kararı alan Rize Belediyesi'nin su faturalarına Burger King reklamı almasını kınadı.

Saadet Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı Mustafa Kalender, 7 Ekim'den itibaren aralıksız Gazze'ye saldırılar düzenleyip masum insanları katleden terör devleti İsrail'e karşı devlet olarak herhangi bir yaptırım uygulanmasa da vatandaş olarak eylemlerle ve boykotla karşılık vermeye çalıştıklarını kaydederek, sosyal tesislerinde İsrail menşeli ürünlere boykot uygulayacağını açıklayan Rize Belediyesi'nin su faturalarına İsrail ordusuna gıda yardımında bulunan Burger King firmasının reklamının alınmasının hata olduğunu ve bir an önce bu hatadan dönülmesi gerektiğini kaydetti.

Merkez İlçe Başkanı Kalender, yaptığı açıklamada, Rize Belediyesi’nin Sosyal Tesislerinde İsrail menşeli ürünlere boykot uygulama kararı almasına rağmen su faturalarına İsrail ordusuna gıda yardımında bulunan Burger King firmasının reklamını almasını eleştirerek, "Rize Belediyesi de ülke çapında vatandaşlarımızın bireysel olarak aldıkları boykot kararına, tesislerinde İsrail'i destekleyen firmaların ürünlerini bulundurmayarak katılacaklarını açıklamıştı. Ne yazık ki bu açıklamaya rağmen hâlâ kesilen su faturalarında, doğrudan İsrail askerlerine gıda yardımında bulunan Burger King firmasının reklamı olduğu görüldü. İdareciler daha hassas ve bilinçli olmak mecburiyetindedir. Bu hatanın kasıtlı yapılmadığına inanıyor ve bir an önce bu hatadan dönülmesini bekliyoruz. Bu hassasiyet Filistin'de direnen kardeşlerimize bir saygı duruşudur." dedi.

saadet-partisi-rize-merkez-ilce-baskani-mustafa-kalender-gazzeyi-abluka-altina-alan-israili-destekleyen-firmalari-boykot-karari-alan-rize-belediyesinin-su-faturalarina-burger-king-reklami-almasini-kinadi.jpg

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
15 Yorum