Kalkandere Açık Ceza Evinin Şampiyonu “Fırtına 53”

Kalkandere Açık Ceza Evinin Şampiyonu “Fırtına 53”
Kalkandere Açık Ceza İnfaz Kurumunda ilki gerçekleştirilen hükümlüler arası futbol turnuvasını “Fırtına 53” kazandı.

Rize Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Kalkandere Açık Ceza İnfaz Kurumunda bulunan hükümlüler arasında “1. Hükümlüler Arası Futbol Turnuvası” düzenlendi. 96 hükümlünün 12 takımla katıldığı turnuvanın finalinde Barışgücü Spor’u penaltı atışları sonucu mağlup eden Fırtına 53 şampiyon oldu.

Kalkandere İlçe Stadında oynanan final karşılaşmasının başlama vuruşunu Kalkandere Cumhuriyet Savcısı Burak Kılıç ve Kalkandere Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Mustafa Çayır birlikte yaptı. İnfaz ve Koruma Başmemuru Remzi Kol’un hakemliğini yaptığı karşılaşmanın normal süresi 5-5 bitti. Penaltı atışları sonucunda rakibini mağlup eden ve ilk kez düzenlenen turnuvanın şampiyonu olan Fırtına 53 takımına birincilik kupası Rize Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü tarafından verildi. İkinciliği kazanan Barışgücü Spor’a kupasını Kalkandere Kaymakamı Sercan Yılmaz ve turnuvayı 3.’lükle tamamlayan Atmacalar Spor’a kupasını Kalkandere Savcısı Meriç Kapusuz Pınarbaşı verdi. Turnuvanın gol krallığını kazanan hükümlü Halil Berber ise madalyasını Kalkandere Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Mustafa Çayır’dan aldı.

Final ve kupa törenine; Rize Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, Kalkandere Kaymakamı Sercan Yılmaz, Rize Cezaevi Savcısı Orhan Yüksel, Kalkandere Savcısı Meriç Kapusuz Pınarbaşı, Kalkandere Cumhuriyet Savcısı Burak Kılıç, Rize L Tipi Kapalı CİK Müdürü İrfan Güneş ve Kalkandere Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Mustafa Çayır ile Açık Ceza İnfaz Kurumu Personeli katıldı.

Rize Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü kupa töreninde yaptığı konuşmada, tüm takımlara centilmence mücadele ettiklerinden dolayı teşekkür etti. Turnuvanın dostluk içerisinde tamamlandığını ve bu tür organizasyonların devam edeceğini kaydeden Başsavcı Sekücü, dereceye giren takımları tebrik ederek, “Dostluk içerisinde gerçekleştirilen bu ilk organizasyonda, bir araya gelerek güzel bir faaliyete imza atan tüm hükümlülere ve emeği geçen personele teşekkürlerimi iletiyorum. Bu tür organizasyonlarımız devam edecektir. ” Dedi.