Kalkandere Belediye Başkanı Yıldırım’dan Sevgi Yürüyüşüne Davet

Kalkandere Belediye Başkanı Yıldırım’dan Sevgi Yürüyüşüne Davet
Kalkandere Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi Kalkandere Belediye Başkan Adayı Kenan Yıldırım, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici’nin katılımıyla yarın ilçede sevgi yürüyüşü düzenleyeceklerini bildirdi.

Kalkandere Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi Kalkandere Belediye Başkan Adayı Kenan Yıldırım, yaptığı açıklamada, “Merhabalar değerli esnaflarımız ve sevgili hemşehrilerimiz, 15 Mart Cuma günü saat 13.00'te, Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici ile birlikte siz değerli esnaflarımızı ziyaret etmek ve ilçemizin sokaklarında bir Sevgi Yürüyüşü gerçekleştirmek üzere bir araya geliyoruz. Bu özel günde, esnafımızın sesini dinlemek ve beraberliğimizi pekiştirmek amacıyla düzenlediğimiz bu etkinlikte sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız.” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.