Kalkandere Kaymakamı Açıkgöz, Görevine Başladı

Kalkandere Kaymakamı Açıkgöz, Görevine Başladı
Kalkandere Kaymakam Vekili olarak görevlendirilen Ahmet Açıkgöz, görevine başladı.

2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Kalkandere Kaymakamı Kemal Sefa Gökmenoğlu Tunceli Vali Yardımcılığına atanmış, Kalkandere’ye ise herhangi bir atama yapılmamıştı. İçişleri Bakanlığının onayı ile Kaymakam Ahmet Açıkgöz, vekaletle Kalkandere ilçe kaymakamlığına atandı.

KAYMAKAM AHMET AÇIKGÖZ KİMDİR?

1992 yılında Sinop ilinin Erfelek ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Sinop’ta tamamladı. 2010 yılında Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde lisans eğitimine başladı. Buradan 2014 yılında mezun olan Açıkgöz, aynı yıl açılan Mali Hizmetler Uzmanlığı yazılı ve sözlü sınavını kazanarak Emniyet Genel Müdürlüğünde mesleğe başladı.

2021 yılında yapılan 110.Dönem Kaymakam Adaylığı yazılı ve sözlü sınavlarında başarılı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine geçiş yaptı. Sırasıyla Sinop Valiliğinde İl merkez stajını, Erzurum-Yakutiye ve Hatay-Arsuz ilçelerinde kaymakam refikliği stajını tamamladı.

İçişleri Bakanlığının 12.08.2022 tarihli onayı ile Kalkandere ilçesine görevlendirilen Kaymakam Açıkgöz, 22.08.2022 tarihi itibarıyla Kalkandere’deki görevine başladı.

ahmet-acikgoz.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum