Kalkandereli antrenör Trabzon'da ebediyete uğurlandı

Kalkandereli antrenör Trabzon'da ebediyete uğurlandı
Aslen Kalkandere'nin Aksu Mahallesi'nden olan Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Kaptan Başaran’ın kardeşi Judo Milli Takım eski antrenörü Fevzi Başaran (54) akciğer kanserine yenik düştü.

Aslen Kalkandere'nin Aksu Mahallesi'nden olan Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Kaptan Başaran’ın kardeşi Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü emekli personellerinden Judo Milli Takım eski antrenörü Fevzi Başaran (54) akciğer kanserine yenik düştü.

Uzun yıllar Judo Milli takım antrenörlüğü görevinde bulunan Başaran, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde bir süredir akciğer kanseri tedavisi görüyordu. Cenazesi dün ikindi namazına müteakip İskenderpaşa Camii’nde kılınan Başaran'ın, naaşı cenaze namazından sonra aile mezarlığına defnedildi.

Fevzi Başaran'ın cenaze törenine Trabzon İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, Başbakanlık Danışmanı ve Organizasyonlar Baş Koordinatörü Mehmet Atalay, Gençlik Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Babacan, Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu ÜYesi Süleyman Atal, Trabzonspor Eski Teknik Direktörlerinden Ahmet Suat Özyazıcı ile spor ve iş dünyasından kalabalık bir topluluk katıldı.