Kalkavan: Devre Arası Transfer Yapacağız

Kalkavan: Devre Arası Transfer Yapacağız
Ç.Rizespor Başkanı Metin Kalkavan, devre arasında takıma transfer yapacaklarını açıkladı.

Ç.Rizespor Başkanı Metin Kalkavan, Kayserispor takımının Antalyaspor gibi tecrübeli isimlerden oluştuğunu belirterek, alınan 2-0’lık mağlubiyeti kalite ve tecrübeli oyucu sayısının yeşil-mavili takımda az oluşundan kaynaklandığını söyledi.

Devre Arası Ne Gerekiyorsa Onu Alacağız

Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Başkan Kalkavan; “Devre arası ihtiyacımız neyse onu alacağız. Bu kaliteli de olur, genç başarıya aç oyuncu da olur. Hurşut kalitesiz mi? Gerekli yere gerekli oyuncu alacağız, buna teknik kadro karar verecek. Kayserispor takımı çok kaliteli oyunculardan kurulu ve uzun yıllar bu ligde mücadele ediyorlar. Bakmayın siz, sezon öncesi sakat oyuncu sayıları fazlaydı. Kayseri takımının bulunduğu yer yanıltıcıydı. Bu maçta kötü oynamadık ama kalite farkı ortaya çıktı diyebilir” şeklinde konuştu.

Takım Kötü Oynamadı..

Takımın kötü oynamadığını rakip takımın 2-0’dan sonra top yaptığını belirten Ç.Rizespor Başkanı Metin Kalkavan;” Net bir pozisyonumuz belki yok ama duran toptan yenilen bir gol var. Bu kadar eksik olmamıza rağmen oyuncular elinden gelen mücadeleyi bence sahada yaptılar” açıklamasında bulundu.

Bana Teknik, Taktik Sormayın. O Hocanın İşi…

Eleştiri yapanların elini vicdanına koyarak eleştirilerde bulunmaları gerektiğini söyleyen Kalkavan;” Bu takımın forvet hattı yok. Sakatlıklar takımı çok etkiledi. Antalya maçında sezonun en iyi oynadığımız maçtı, maalesef kaybettik. O maçı alsak 18 puanda olacaktık. Karabük maçında gole kadar kötü oynamadık, bu tip şeyleri hocamız daha iyi irdeler. Teknik konularda Rıza hoca size net cevap verir o onun işi. Ben teknik analiz yapacak kapasitede değilim. Bu takım hepimizin takımı, düşüş dönemi tabi ki olacak, bana ara transferleri sorun” dedi.

Bana Rapor Gelmedi..

Ara transferde takıma mutlaka takviye yapacaklarını belirten Başkan Metin Kalkavan;” Araştırmalarımız devam ediyor. Hoca, bize kim gidecek, kim gelecek konusunda bir rapor henüz sunmadı. Belirli bölgelerde oyuncular bakıyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Kalkavan son olarak maçın hakemi Fırat Aydınus’u beğendiği belirterek, “Ufak tefek hatalar olur, bu maçta skora tesir edecek bir hatası bulunmadı” dedi.

Haber: Selim Denizalp