Kalkavan'dan Kutlama ve Taraftara Mesaj

Kalkavan'dan Kutlama ve Taraftara Mesaj
Spor Toto Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapan Ç.Rizespor’un kulüp başkanı Metin Kalkavan, çok iyi mücadele ettiklerini söyleyerek, futbolcuları kutladı, taraftara da kombine alınması çağrısında bulundu.

Beş yıl aranın ardından Spor Toto Süper Lig’de ilk maçına çıkan yeşil-mavililer dün akşam evinde Gençlerbirliği’ni 1-0 yenerek lige üç puan ile başladı.

FİFA'YA BAŞVURUDA BULUNDUK... KWEKU 5. HAFTADA SAHADA OLACAK

Ligin ilk maçında iyi bir müsabaka oynadıklarını belirten Ç.Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan, hava şartlarının da çok olumsuz olduğunu söyleyerek, "İki taraf futbolcularını da bu havada çok iyi mücadele ettiği için tebrik etmek istiyorum. Özellikle Sercan ve Kıvanç’ı kutluyorum. Çok iyi futbol oynadılar. Defansımız az hatayla oynadı. Orta sahamız ve forvetimiz çok çalıştı tüm takımı tebrik ediyorum. Bir iki pozisyon dışında rakibe çok şans vermedik. Yeni transferlerimiz ile daha iyi duruma geleceğiz. Kaleci transferlerimizi tamamladık. Kweku’nun son durumu için FIFA’ya başvurduk. Cezanın affolma durumu çok az. Bu maçtan sonra cezası üç haftaya düştü. 5. haftadan itibaren bu oyuncumuzda takımla beraber sahada olacak. FIFA’nın cezayı kaldırma olasılığı çok düşük ihtimal. Öte yandan son transferimiz Nijeryalı Godfrey Pazartesi günü aramıza katılacak. Takımda çok fazla eksiğimiz kalmadı. Önümüzdeki haftalarda daha iyi mücadele eden bir takım izletmek istiyoruz. Genlerbirliği maçında görev yapan hakemlerde iyi bir yönetim gösterdi. Biz hiçbir zaman hakemler hakkında konuşmadım. Hakemler zaman zaman hatada yapabilir. Bu maça üç puanla başlamamız çok önemliydi” diye konuştu.

metin-kalkavan.20130818152649.jpg

BİLET FİYATLARI SEZON İÇİNDE DEĞİŞECEK KOMBİNE ALANLAR DAHA AZ ÖDEYECEK

Taraftara kombine konusunda seslenen Kalkavan, “Taraftarımız kombine satın almasa daha çok para ödeyecek. Sezon içinde maçın önemine göre fiyatlar değişecek. Büyük takımların maçlarında bilet fiyatı kombine ye verecekleri fiyatın dörtte biri olacak. Taraftarımız kombine alıp almamakta serbesttir. Sonra bilet fiyatlarından şikayet etmek yok. Süper ligde hiçbir yerde iki lira bilet fiyatı yoktur. Kombine fiyatlarımız sadece üç yüz liradır. Burada bir değer oluştu. Futbol takımını seven her taraftar kombinesini alarak her maçta takımını desteklemelidir. Bu takım çok kolay oluşmuyor, kombine satamayan az geliri olan bir kulüp olarak büyük takımlarla nasıl mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.