Karadeniz Derbisini Halil Umut Meler Yönetecek

Karadeniz Derbisini Halil Umut Meler Yönetecek
Trendyol Süper Lig’in 3. Haftasında Trabzonspor ile Çaykur Rizespor arasında oynanacak olan Karadeniz derbisini hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında oynanacak karşılaşmaları yönetecek hakemler belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)’den yapılan açıklamaya göre, Trabzonspor ile Çaykur Rizespor arasında 26 Ağustos Cumartesi günü saat: 19.15’te Papara Park Stadı’nda oynanacak olan Karadeniz Derbisinde İzmir Bölgesi Süper Lig hakemlerinden Halil Umut Meler düdük çalacak. Karşılaşmada Mustafa Emre Eyisoy ile Kerem Ersoy yardımcı hakem olarak, Burak Şeker ise 4. Hakem olarak görev alacak.

Haftanın maçlarını yönetecek hakemler şöyle:

25 Ağustos Cuma:

21.00 TÜMOSAN Konyaspor-Gaziantep FK: Mete Kalkavan

26 Ağustos Cumartesi:

19.15 Kasımpaşa-Pendikspor: Yaşar Kemal Uğurlu

19.15 Trabzonspor-Çaykur Rizespor: Halil Umut Meler

21.45 EMS Yapı Sivasspor-Bitexen Antalyaspor: Ümit Öztürk

27 Ağustos Pazar:

19.15 VavaCars Fatih Karagümrük-MKE Ankaragücü: Turgut Doman

19.15 Mondihome Kayserispor-Yılport Samsunspor: Bahattin Şimşek

21.45 Corendon Alanyaspor-Atakaş Hatayspor: Direnç Tonusluoğlu

Öte yandan TFF, Avrupa kupalarında mücadele eden takımların oynayacağı, İstanbulspor-Galatasaray, Fenerbahçe-RAMS Başakşehir ve Yukatel Adana Demirspor-Beşiktaş karşılaşmalarını ileri bir tarihe ertelemişti.

Kaynak:Zeynep TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum