Karadeniz'de Yarın Derbi Zamanı

Karadeniz'de Yarın Derbi Zamanı
Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Çaykur Rizespor ile Trabzonspor, yarın (Cumartesi) Trabzon’da karşı karşıya gelecek.

Trendyol Süper Lig'de henüz galibiyeti bulunmayan Çaykur Rizespor ile 1 galibiyeti bulunan Trabzonspor, yarın Trabzon’da Papara Park Stadında karşılaşacak. Saat: 19.15'te başlayacak mücadeleyi, hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Çaykur Rizespor, 1 yıl aradan sonra yeniden yükseldiği Süper Lig’in ilk haftasında Adana Demirspor’a 2-1 mağlup olmuş, geçen hafta evinde oynadığı karşılaşmada ise Corendon Alanyaspor ile golsüz berabere kalarak ligdeki ilk puanını kazanmıştı.

Trabzonspor ise evindeki 1-0’lık Antalyaspor galibiyetiyle lige başlamış geçen hafta ise Galatasaray deplasmanında 2-0 kaybederek ligdeki ilk mağlubiyetini almıştı.

Çaykur Rizespor haftaya 1 puanla 16. sırada girerken Bordo Mavili ekip ise haftaya 3 puanla 10. sırada girdi.

Kaynak:Zeynep TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum