Karafazlı'ya Anma Töreni

Karafazlı'ya Anma Töreni
CHP Rize il örgütü kurucu başkanı ve CHP Rize il örgütünün eski il başkanlarından Turgut Karafazlı'ya, ölümünün 2. yıldönümünde de anma programı düzenleniyor.

Turgut Karafazlı’nın ailesi tarafından hazırlanan ve yarın (13 Mart 2012 Salı günü) Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi alt salonda saat:18.00’da yapılacak olan anma programında, Turgut Karafazlı’nın yaşamından anekdotlar aktarılacak.

Şiir, slayt gösterileri ve müzik dinletilerinin de yapılacağı anma töreninde, aynı zamanda eğitimci olan Turgut Karafazlı’nın çalışma yaşamı ve siyasi çalışmalarından da kesitler sunulacak. Yakın arkadaşları, dostları ve partililerin katılacağı anma töreninde katılımcıların Turgut Karafazlı ile ilgili anılarını paylaşması için de düzenleme yapıldı.

Turgut Karafazlı’nın ‘Doğru ol, dürüst ol… Karanlıkta yürüsen de ayağın taşa takılmaz’ sözünün sloganlaştırıldığı anma etkinliklerinde ayrıca çeşitli fotoğraflarının da yer aldığı kısa bir sunum gerçekleştirilecek.

Bilindiği gibi CHP Rize kurucu ve eski il başkanı Turgut Karafazlı, birkaç yıl önce geçirdiği rahatsızlık sonrasında önceki yıl yaşamını kaybetmişti. Karafazlı, 52 yaşında, evli ve 2 çocuk babasıydı.

Karafazlı için geçen yıl da aynı salonda aynı içerikte bir anma etkinliği düzenlenmiş, anma törenine çok sayıda katılım olmuştu.