Karagöl'de kayık sefası

Karagöl'de kayık sefası
Verçenik Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (VDDK) tarafından Artvin'in Borçka ilçesindeki Karagöl'e düzenlenen gezi kayık sefasıyla sona erdi.

4. yaşında kuruluş amacına ve spor ahlakına uygun olarak sosyal faaliyetlerine yeniden başlayan Verçenik Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (VDDK), günübirlik olarak Artvin'in Borçka ilçesindeki doğa harikası Karagöl'e düzenlenen gezisini kayık sefasıyla bitirdi.

 

vercenik-karagol-artvin.jpg

VDDK'nın Karagöl gezisine kulüp sporcuları ve üyelerinin haricinde iş ortamından uzaklaşıp haftanın yorgunluğunu ve stresini atmak isteyen doğaseverler katıldı.

vercenik-karagol-artvin-borcka.jpg

Sabahın erken saatlerinde Rize'den yola çıkan 50 kişilik ekip öğlen saatlerinde Karagöl'e ulaştı. Burada geziye katılanların tanışma faslından sonra Karagöl'ün çevresinden yürüyüş yapan doğaseverler yürüyüş esnasında bazen göl çevresindeki yolun düzensiz ve bataklık hale gelmesinden dolayı zorlansalar da yürüyüşü başarıyla tamamladılar. Ekip gezi başlangıç noktasına ulaştıktan sonra mangal keyfi yaptı ve kayık sefasıyla geziyi sonlandırdılar. Daha sonra da akşam saatlerinde Rize'ye döndüler.

vercenik-karagolde-1.jpg

Geziye katılanlar VDDK'nın gerçekleştirmiş olduğu bu organizasyondan dolayı sevinç ve beğenilerini dile getirerek kulüp yöneticilerine teşekkür etti. Ayrıca gerek yürüyüş ve gerekse mangal ve kayık sefası sırasında doğa harikası Karagöl'ün çevresinde yaşamış oldukları bu güzel günü hatıralara yer edindirmek için bol bol resim çektirdiler.

vercenik-karagol-cemil.jpg

VDDK Yönetim Kurulu Üyesi ve gezi sorumlusu Bayram Berber ise yaptığı açıklamada "Verçenik Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü sosyal faaliyetlerine kaldığı yerden aynı hızla bugün itibariyle başladı. 4. yılımızda da daha önceki yıllarda olduğu gibi sporcularımızla ve üyelerimizle birlikte doğaseverleri bir araya getirip bu tür etkinliklerimize devam edeceğiz.

VDDK olarak etkinliklerimiz sadece doğa yürüyüşleriyle sınırlı kalmayacak. Rafting ve zirve tırmanışlarımız da yakın zamanda başlayacak. Bu etkinliklerimize de sporcularımız, üyelerimiz ve bizimle bu tür etkinliklere katılmak isteyenler katılabilecekler." dedi.

vercenik-karagolde-2.jpg

VDDK'nın düzenlemiş olduğu doğa harikası Artvin Borçka Karagöl gezisine ait objektifimize takılan diğer fotoğrafları görmek için linki tıklayınız.

https://www.olay53.com/foto-galeri/vercenikle-karagolde-kayik-sefasi-8.htm