Karal: 12 Yıl Önce Türkiye’de Bunlar Yapılamıyordu

Karal: 12 Yıl Önce Türkiye’de Bunlar Yapılamıyordu
Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Ak Parti’nin 30 Mart günü oyları düşerse muhalefetin bayram yapacağını ve...

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Ak Parti’nin 30 Mart günü oyları düşerse muhalefetin bayram yapacağını ve Ak Parti iktidarından önce yasakçı zihniyetin işbaşında olduğunu vurguladı.

Milletvekili Hasan Karal 12 yıllık iktidarları döneminde geçmiş hükümetlerin çözemediği birçok sorunu aştıklarını belirterek, "İmam hatiplerin önünü açtık. Evlatlarımız üniversitelere başörtüsüyle giremiyordu. Bunun önünü açtık. Kadınlarımız kamuda başörtüsüyle çalışabiliyor." dedi.

İyidere'de esnaf ziyaretinde bulunan Karal'a İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete, İl Başkan Yardımcıları  İsmail Hakkı  Şentürk, Murat  Artan, Savaş Tabak ve teşkilat  mensupları eşlik etti

Karal, burada yaptığı açıklamada AK Parti hükümeti olarak kendi gündemleri ile milletin gündeminin aynı olduğunu belirtti.

hasan-karal-iyiderede-1.20140317151911.jpg

Yıllardır süren başörtüsü mağduriyetini giderdiklerini belirten Karal, "Bugüne kadar onların yapamadığı birçok şeyi biz yaptık, imam hatiplerin önünü açtık. Evlatlarımız üniversitelere başörtüsüyle giremiyordu. Bunun önünü açtık. Kadınlarımız kamuda başörtüsüyle çalışabiliyor. Yıllardır bu partiler vardı niye bunları yapamadılar." dedi

Karal, Türkiye'deki muhalefetin asıl amacının AK Parti'nin oylarını  aşağıya düşürerek ülkede kaos çıkarmak  olduğunu ifade ederek; "Bunların derdi belediye başkanlığı değil onların derdi başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Eğer 30 Mart günü oylarımız aşağıya düşerse hemen ertesi sabah ülkeyi ayağa kaldıracaklar. Paralelciler bir taraftan geziciler bir taraftan bizi yıkmak için operasyonlara başlayacaklar. Fotoğrafın büyük tarafına bakmamız lazım. " şeklinde konuştu.